2777
2789
عنوان

وام فرزند آوری میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 70 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربات چیه عزیزم چجوریه؟؟

کافینت بری بگو میخوام سریع اسمم دربیاد با ربات برات انجام میدن میفتی جلو چندروزه اسمت درمیاد

هزینشم سمت ما یکوپونصدِ اما بنظرم می ارزه

ولی بعد عید بگیریش ب وام اضاف میشه هر بچه شصت تومن

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
قشنگ تاپیک بخون نظرات روشن فکر

شما تواین ده دوازده ساعت ک عضو شدی قشنگتر تاپیکارو خوندی...

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
من اره چون با پولش تمام مشکلاتمو حل میکنم سوال بعدی

مگه چنده وامش

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 دلیل لایک کردن من اینکه که منظورم اینه پست هاتون خوندم نه اینکه تائید میکنم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼  

ببخشید یه سوال برام پیش اومده اگه دوس داشتین جواب بدینبرا اینکه وامو بگیرین بچه دار شدین؟

شما میدونی هزینه زایمان، چک اپ و مکمل های این دوره،پوشک و شیر و و و چقدر هست؟ 

کافینت بری بگو میخوام سریع اسمم دربیاد با ربات برات انجام میدن میفتی جلو چندروزه اسمت درمیادهزینشم س ...

مرسی عزیزم❤

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌼یامهدی ادرکنی❤🌺🌼🌼