2777
2789
عنوان

بچه جاریم جیش کرد رو فرشم

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 43 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سه سال و نیم.کلا پوشکش نکرد تو خونه خودشون جای تمیز نیست بشینی از مبل جیش تا فرش.ولی میومد خونه ماها ...

انگاری خجالت می‌کشه بنده خدا چون سرزنشش کردن.

ولی کارش بد بود

دل نگران کودکان غزه....
بله باید به شما میگفت. خودت فرش و پتو رو شستی؟ ممکنه فشار بیاد بهت.

نه دادم شوهرم شست.ولی خودم پتو ها شستم .تازه فرش کنارشم شستم چون گفتم پا گذاشتن روش رفتن رو فرش دیگه

ششمین کاربری 😒

فرش چند متریو شستی؟۱۲ متری بود؟ تنها شستی؟اون بچه چند سالشه؟چقدر ننش بیشوره

دو تا نه متری دادم شوهرم شست خودمم پتو ها شستم حتی سرامیک هم کف زدم .پسر حاریم سه سال و نیمشه ولی هنوز جیش می‌کنه.الکی میگه نه یاد گرفته می‌ره دستشویی

ششمین کاربری 😒

انگاری خجالت می‌کشه بنده خدا چون سرزنشش کردن.ولی کارش بد بود

نه بابا جاریم سه متر زبان داره.بهش گفتم بچت جیش کرده خواست منو بخوره که نه بچه من اصلا نبوده.بهم می‌گفت بخدا همون لحظه فرش رو جمع میکردم جاهای دیگه هم نجس نمیشد که مجبور بشم بشورم.کلا ی آدم چرکه.خونه خودشون جیش می‌کنه شلوارشو در میاره میندازه توی لباسشویی قاطی بقیه لباسا

ششمین کاربری 😒

بعضیاشعورندارن دیگه حالیشون نمیشه نجاسته فک میکنن بچشون برامردم عزیزه

خونه خودشون وقتی مجبور باشیم بریم نیم ساعت اول طول می‌کشه ریه هامون به بو عادت کنه .شوهرم تو سرما الکی میگه گرممه که پنجره رو باز کنن هوا عوض بشه

ششمین کاربری 😒

الهی عزیزم واقعا اگر همون موقع میگفت اقایون کمک میکردن یا فرشو با هزینه ی خودش میداد قالیشویی اشکال ...

اره اگه می‌گفت سریع جمع میکردم بخدا .ناراحت هم نمی‌شدم .اینکه فکر کرد من نمی‌فهمم.من صبحش سریع فهمیدم بوی جیش میاد 

ششمین کاربری 😒