2777
2789
عنوان

بچه جاریم جیش کرد رو فرشم

417 بازدید | 43 پست

من مشغول پذیرایی بودم اصلا نفهمیدم اینم یواشکی برد شلوارشو عوض کرد و هیچی نگفت.فرداش دیدم بوی بد میده فهمیدم جیش کرده چون تنها بچه تو جمع بود که پوشک هم نبود و همش همون قسمت فرش بازی میکرد.خلاصه فرش رو شستم .ولی داشتم میسوختم که به من نگفت فلانی بچم جیش کرده زود فرشو جمع کن بقیه جاها نجس نشه.من با این شکم حامله انکار تمیزی عید کردم حتی پتو ها هم شستم.خلاصه خونه مادرشوعرم بهش گفتم و گفت نههههههه پسر من خیلی وقته جیش نمیکنه و اصلاااااااااا😐😐منم گفتم باشه تو راست میگی.چند شب پیش رفتیم خونشون ی دفعه پسرش گفت اع اع .هم جیش کرد رو فرش هم پی پی.منم اینطور بودم 😏😏

ششمین کاربری 😒

اون که بیشعور بوده ولی خب عب نداره گذشته 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این مردم نکنه خلن؟

چرا فکر میکنن بچشون برای مردم هم عزیزه 

یاد نگرفتن میرن مهمونی بچه رو ک هنوز بلد نیست بیچاره پوشک کنن ک کند نخوره به خونه زندگی مردم 

وای اینا دیگه چقد بی عقلن 

یکی مثل من ک وقت نمیکنه هیچ کاری تو خونه بکنه اگه یه همچین بلایی آسمانی سرم نازل بشه قطعا طرف و یه جور تنبیه میکنم ک این بلا رو سر کسی دیگه نیاره مسخره بی مسئولیت 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
اون که بیشعور بوده ولی خب عب نداره گذشته

من خیلی وسواس هستم روی نجسی .حتی بچه های خودمو از پوشک گرفتم دو بار جیش کردن هر دوبار فرش رو شستم.صبر نکردم بچه های جیش کنه آخر سری بشورم.اصلا داشتم دیوانه میشدم

ششمین کاربری 😒

خاله شوهرمنم یک ساله بچش شام خونمون بودم همینجوری بچشو بدون مایبیبی  گذاشته بود بگرده حتی بدون پوشک یک ساعت رو تاب ریلکسیم نشوند خودش حالا پسرخودمم هم سنشه شاید اگ بچه خودم جیش کنه روفرشم بدم نیاد اما دوست ندارم بچه دیگ ایی...بعضیا واقعاشعورشون کمه

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
ای بابا چه شرایط سختی هم برا شما هم اونچند سالشه بچش؟

سه سال و نیم.کلا پوشکش نکرد تو خونه خودشون جای تمیز نیست بشینی از مبل جیش تا فرش.ولی میومد خونه ماها پوشک میکرد .چند باره می‌گفت دیگه یاد گرفته ولی الکی می‌گفت 

ششمین کاربری 😒