2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این کار اسمش خیانته که کثیف ترین کار دنیاست 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

خیر محاله

هرچند من با عشق اولم ازدواج کردم ولی خب اینم ی جور خیانت میدونم

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
چرا خب خیانت نیس اون تموم شده به هر دلیل نرسیدی

اتفاقا خیانته خوبم خیانته 

دلیلشو خودت گفتی تموم شده به هر دلیلی بهش نرسیدم وقتی هنوز بهش فکر میکنم و دلم باهاشه خیلی غلط میکنم برم با یکی دیگه که بخوام اسم بچمم اسم اونو بزارم که همش یادش بیوفتم 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))