2777
2789

تو خواب جن پاهامو گرفته بود و میکشید 😭وقتی بیدار شدم پاهام سست و بی حس بودن و کل بدنم درد میکنه روحمم خسته و قلبم درد گرفته تو قلبم سنگینه😭😭خیلی وحشتناک بود چکار کنم من که کلی دعا میخونم قبل خواب پس چرا بازم جرات میکنن بیان اذیتم کنن😭😭😭

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

@آلتادین     بیااا لطفا😭

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

یا امام حسین

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا امام حسین

😭😭

یا خدا😐😐😐😮ووییی چرا جدیدا همه دارن جن میبینن😮تاحالا چند بار اینجوری برات اتفاق افتاده

آره نمیدونم خدا باعث و بانیشو لعنت کنهه 😭

منم تو باغ مادرشوهرم... به چیز قد بلند... با دست های بلند... وبدن خاکستری رنگ... و موهای مشکی.. وچشم های که سفیدی نداشت... اول شک کردم... و دقیق نگاه کردم... دیدم اونم روی من زوم کرده.... بلند آیه الکرسی می خوندم وفرار میکردم... اومدم خونه دندونام می لرزید رنگ ام زرد شده بود... هر چی مادر شوهرم میگفت چی شده... جواب ندادم

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

قبل خواب میشه بگی چه دعایی می خونی؟؟ شاید بتونم کمکت کنم

چهار قل و آیت الکرسی قرآنم بالا سرمه😭

منم تو باغ مادرشوهرم... به چیز قد بلند... با دست های بلند... وبدن خاکستری رنگ... و موهای مشکی.. وچشم ...

خیلی وحشتناکه فقط کسایی که تجربه کردن مارو درک میکنن کثافط چطور جرات میکنه به من نزدیک بشه من کلی دعا میخونم 😭

خواب دیدی یا واقعی

جسمم خواب بود ولی روحم بیدارر 

چند وقته همچین خوابایی میبینید؟؟

چندوقته میبینم