2777
2789
عنوان

بچها من خیلی زشتم چطوری خوشگل شم🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 85 پست
اره دیگه ولی دور از جون شما سطح فرهنگی مردم تو این چندسال اخیر به شدت پایین اومده کاریش نمیشه کرد

موافقم باهات 

همین الان گفتم نماز شب باعث زیبای میشه 

طرف گفت چطوری منم گفتم چهره رو دلنشین میکنه و ... برگشته میگه من منطقی خواستم نه دینی 😐

همش بلدن مسخره هم کنن

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

فداتشم ولا گفتم پول ی چیپس ندارم یارانه ب یارانه بخدا خسته شدم چشم ب راه ۳۰ ام باشم میخوام کار مجازی ...

یعنییییی منم تنبلی تخمدان دارم ؟ خیلی لاغرم

قشنگم بخدا منم حتی پول آدامس ندارم🥲😂

به بابات بگو یدونه از اون روغن بخره ۷۰ تومان اینا هست 

۱۰۰ گرمم جوانه گندم بخر 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید خودت اینجوری فکر میکنییی که بینی ت درازهولی راهی نداره جز عمل🚶🏻‍♀️دندون هاتم باید با پروسیجره ...

من بهترین ماما رو رفتم برای تنبلی ام

ولی چیزی جز قرص ویتامین نداد

واقعا منم میترسم 😂🤕قیمتش زیاده ریسکش بالاس برامون تو نی نی سایت خیلیییییا از سریتا نتیجه گرفتنراست ...

من مادرم و دوستم سریتا زدن برای مژه خیلی بلند شده مژه شون ولی مژه خودم تغییری نکرده

من دخترم زمانی ک دنیا اومد خیلی خوشگل بود چشمای کشیده ابرو هشت بینی کوچیک لب ریز بزرگتر شد موهاش کم پشت ب خوشگلی بچگی ک داشت نیست اما باز داره بزرگتر میشه داره برمیگرده به خوشگلیش

من بهترین ماما رو رفتم برای تنبلی امولی چیزی جز قرص ویتامین نداد

خب چرا میری پیش ماما🫡

برو پیش پزشک متخصص زنان

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

موافقم باهات همین الان گفتم نماز شب باعث زیبای میشه طرف گفت چطوری منم گفتم چهره رو دلنشین میکنه و .. ...

اصلاً یه افتضاحی داره میشه، نمی‌دونم بخاطر شرایط زندگی کشور اینجوری شدن مردم مون یا تاثیر فضای مجازی و این چیزهاست. ولی هرچی هست تاسف برانگیزه... اکثریت همش دنبال مسخره کردن و پایین کشیدن بقیه ان

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

الان انتطار نداری که با نماز شب بیتی طرف عمل بشی؟چه منطقی برات بیارم ؟میگم چهره طرف دو دلنشین میکنه ...

عزیزم چرا بهت برمیخوره نمیخواستم ناراحتت کنم داریم صحبت میکنیم دیگه 

ایشون راه کار برای خوشگلی خواستن و شما نماز شب رو توصیه کردین 

حتی یکی از کاربرا ریپ کردو گفت واقعا تاثیر داره و شما گفتید خیلی تاثیر داره 

چرا اطلاعات غلط میدید خوب پس 

چهره خوشگل با دلنشین خیلی فرق داره 

حتی برای چهره دلنشینم نمیتونید دلیل منطقی بیارید نماز شب هیچ ربطی به این تایپیک نداره 

اگه ناراحتتون کردم معذرت میخوام دنبال دلیل حرفتون بودم

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
واقعا منم میترسم 😂🤕قیمتش زیاده ریسکش بالاس برامون تو نی نی سایت خیلیییییا از سریتا نتیجه گرفتنراست ...

قسطی !!!قسطی بخریم چرا همچین کاری کنیم از کجا قسطی بخریم؟

برا ۵۰۰ تومن قسطی بخرم چرا؟!

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
مدرسه میرفت سوره حضرت یوسف می‌خوندم خوشگل تر بقیه بشم یادش بخیر

قرآن خوندن باعث میشه چهره آدم دلنشین بشه 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️