2777
2789
عنوان

بچها من خیلی زشتم چطوری خوشگل شم🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 83 پست
چی بگم والا🫤شایدم واقعاً هستم که میگنکسی خوشگل باشه که بهش این چیزا رو نمیگن🤷🏻‍♀️

هر چی هم باشی کسی حق نداره همچین حرفی رو بزنه 

واقعاااا ...

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر اینکه انسانی که عیادت میکنه چهرش دلنشین میشه و زیبا به نظر نیاد چهره ی طرف نورانی میشه و اینکه ...

عزیزم  توضیح منطقی خواستم نه دینی !! 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

دیدگاهتو نسبت به خودت عوض کن مشگلت حل میشه.

من قبلا مث شما بودم دیگران میگفتن دماغت فلانه  فک ات کوچیکه و هزار عیب

ولی وقتی ظاهرمو پذیرفتم دیگه مشکلی ندارم اونام کمتر چرت میگن

بعضی وقتا میرم تو آینه ب خودم میگم پشمام چه خوششگلی، ماشالله لا حول ولا قوت الا بالله میگم و فوت میکنم ب خودم😂🩷

آخی دورت بگردم واسه بلندی مژه هات هر روز روغن گرچک بزن خیلی تاثیر داره😍واسه صورتت جوانه گندم بخر هر ...

فداتشم 

ولا گفتم پول ی چیپس ندارم یارانه ب یارانه بخدا خسته شدم 

چشم ب راه ۳۰ ام باشم 

میخوام کار مجازی پیدا کنم ولی از طرفی کنکوری هم هستم 

یعنی تنبلی تخمدان دارم ک باعث شده لاغر بشم بشدت 

چون همه چاق میشن برای من برعکسه

اره میدونم آیسول؟ من دارم لنگ میزنم سریتا بخرم

به خدا منم موندم کدوم بهتره ایسول یا سریتا ولی به خاطر یکی از بلاگرایی که خیلی دوستش دارم ازش مشورت گرفتم ایسول میخرم 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
قبول دارم بششششدت تو هر زمینه ای اعتماد ب نفس ندارم بعضی وقتا بم میگن بیا با فلانی تلفنی حرف بزن درم ...

شاید خودت اینجوری فکر میکنییی که بینی ت درازه

ولی راهی نداره جز عمل🚶🏻‍♀️

دندون هاتم باید با پروسیجرهای دندون پزشکی اوکی کنی

برای مژه هم روغن فندق یا کرچک بزن. من فندق زدم تو دو هفته ی اول مژه جدید درآوردم.

اعتماد به نفست رو زیاد کن (پادکست یا کتاب در این مورد بخون)

تنبلی تخمدانت رو برطرف کنی کلی رو زیباییت تاثیر می‌ذاره خودش،اول اینو اوکی کن بعد دنبال چاقی برو

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

عزیزم توضیح منطقی خواستم نه دینی !!

الان انتطار نداری که با نماز شب بیتی طرف عمل بشی؟

چه منطقی برات بیارم ؟

میگم چهره طرف دو دلنشین میکنه 

دین بزرگترین منطق هم هست اگه قبول نداری میتونی ریپ نزنی 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

هر چی هم باشی کسی حق نداره همچین حرفی رو بزنه واقعاااا ...

اره دیگه ولی دور از جون شما سطح فرهنگی مردم تو این چندسال اخیر به شدت پایین اومده کاریش نمیشه کرد

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

به خدا منم موندم کدوم بهتره ایسول یا سریتا ولی به خاطر یکی از بلاگرایی که خیلی دوستش دارم ازش مشورت ...

واقعا منم میترسم 😂🤕قیمتش زیاده ریسکش بالاس برامون 

تو نی نی سایت خیلیییییا از سریتا نتیجه گرفتن

راستییی میدونستی میتونی قسطی بخریش