2777
2789
عنوان

جواب بابامو چی بدم😔

123 بازدید | 11 پست

سلام وقتتون بخیر

من ۴سالی هستش یکیو خیلی دوس دارم و باهم ارتباط داریم و ی بار اومد بابام جواب منفی داد چون خیلی بچه تر بودم الان بابام میگه اگه باهاش ارتباط داری ب من بگو بفهمم جریانتون چیه بیاد باهام صحبت کنه اگه نداری هم بگو تا خاستگار اومد ادمای درستی ک میان ردشون نکنی

و من اصلا روم نشد بهش بگم دوسش دارم و باهاش ارتباط دارم الانم اون تا عید نمیتونه بیاد خاستگاری نمیدونم کار درستیه با بابام بهش بگم حرف بزنه یا خودم ب بابام بگم

خیلی سردرگممم و استرس دارم

خودم متولد۸۴ام

اون متولد ۷۹

من میخوام درسو دانشگامو برم برا همین دو دلم

ایشون با درسو و دانشگام مشکلی نداره

اما خودم میترسم از مسئولیت سنگین

اینم بگم ک نگید سنتون کمه (اطراف ما از۱۴سالگی ب بعد دارن اژدواج میکنن و همش ب من میگن دیره چرا هرکی میاد ردش میکنی)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به وقتش که قراره رسمی برا خاستگاری بیاد، اونوقت به مامانت بگو با پدرت حرف بزنه، الان بگی شاید بابات بگه حتما زود بیاد خاستگاری، یا حساسیت نشون بده، یا اصلا بلکه میخاد از زبونت حرف بکشه ببینه با اون طرف هنوزم هستی یا نه 

به پسره بگو ببین یجوری با بابات حرف بزنه

خب الان نمیتونه بیاد خاستگاری شرایط مالیشو نداره تازه مغازه زده و کلی قرض داره مشکلم اینه تا قبل عید چطور راضیشون کنم چیزی نگن😔

خب الان نمیتونه بیاد خاستگاری شرایط مالیشو نداره تازه مغازه زده و کلی قرض داره مشکلم اینه تا قبل عید ...

خب به پسره بگو شرایطش رو به بابات بگه که تا عید میاد خواستگاریت

گاهی بیا درد و دل کنیم......

به وقتش که قراره رسمی برا خاستگاری بیاد، اونوقت به مامانت بگو با پدرت حرف بزنه، الان بگی شاید بابات ...

اره من چیزی نگفتم

ولی اون از لحاظ مالی شرایط اومدنو نداره

و نمیخواد جلو خانوادم خجالت زده بشه

از طرفیم دیگه داره گندش در میاد خیلی اذیتم😭

اره من چیزی نگفتمولی اون از لحاظ مالی شرایط اومدنو ندارهو نمیخواد جلو خانوادم خجالت زده بشهاز طرفیم ...

خب عید حتما شرایطش جور میشه؟؟ اگه آره، تا عید یه جوری مدیریت کن، اونوقت رسمی بگو به خانوادت