2777
2789
عنوان

حرف مشاوره منو شوکه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 34 پست
تو رو خدا منم مشکل شما رو دارم نمی‌دونم چکار کنم ؟؟ لایکم کن ممنون

فقط یکبار خیانت دیدی؟

واگه پشیمونه دیگه به روش نیار چون قبح وترسش میریزه و یه مشاور خوب پیداکن و برید دوتایی اگ راضی میشه

فقط یکبار خیانت دیدی؟واگه پشیمونه دیگه به روش نیار چون قبح وترسش میریزه و یه مشاور خوب پیداکن و برید ...

تقریبا اره ببین من اصلا از فکر اون زنبکه بیرون نمیام اعصابم داره بهم میریزه

کاش می‌شد خصوصی بهت بگم اینجا میگی بعدا آدمو مسخره می‌کنند 

میگن شوهرت فلان کرده و بهمان 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند سال پیش خواهرم رفته بود مشاور گفته بود استرس دارم با پسرا میخوام صحبت کنم خجالت میکشم مشاورم گفته بود فیلمای   پو  رن   ببین تا روت باز بشه زیاد به مشاورا اعتماد نکن پیغمبر که نیستن .

بعضی ها آنقدر به دیگران وفا دارند که به خودشان خیانت میکنند
تموم تلاشمو دارم میکنم اونم واقعا داره خوبی درحقم میکنه و محبت و همه چی اما مشاور دلسردم کرد وگفت شو ...

عزمزمه شما یک بچه هم داری هااااا

الان که زندگیت درست شده حالا خودت میخوای الکی خرابش کنی. از ترس اینکه در آینده خیانت کنه؟ 

تموم تلاشمو دارم میکنم اونم واقعا داره خوبی درحقم میکنه و محبت و همه چی اما مشاور دلسردم کرد وگفت شو ...

ببین بیراه نگفته چون مریضن اینا باید درمان شن ک نمیشن الان من ب شوهرم اعتماد ندارم همون کارایی ک اکل کرد الان بدتر میکنه فقط من انتخاب کردم ب روش نیارم و زندگی کنم بخاطر پسرم و سپردمش دست خدا نه غمم میشه ن ناراحتم افسرده ام نیستم حال دلمو با خالقم خوب کردم..اگر برام نشونه بزاره جدا شمم میشم فعلا تو مسیر خودسازیم اون برام بی اهمیته تا ببینم چی مسیرم چیه ..منتها دیگ ناراحت نمیشم با هیچی

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....