2777
2789
عنوان

حرف مشاوره منو شوکه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 34 پست
پیش مشاور بهتر بروهمسرت خودشون گفتن دو هفته با ی خانم بودن؟وقتی همسرت خوب شده و داره ی زندگی جدید رو ...

نه همسرم نگفته خودم متوجه شدم چون پیاما وتماسای قدیمی و یادش رفته پاک کنه و تاریخچشون مونده

هیچ چیزی صد در صد نیست اینو عقل میگه شما محبت و چند برابر کنید کلا اگر هم خواست این کارو کنع کلا پشی ...

تموم تلاشمو دارم میکنم اونم واقعا داره خوبی درحقم میکنه و محبت و همه چی 

اما مشاور دلسردم کرد وگفت شوهرت مریضه ودوباره خیانت میبینی باید قبول کنی و از الان امادگیشو داشته باشی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته ولی اینقدر رک اصلا شاید واقعا تغییر کرده واقعا سرش به سنگ خوردهمشاور قطعی میگفت

بچسب به زندگیت شوهرت هم که تغییر کرده. 

من یه بار مشاور با شوهرم یک ساعت کامل صحبت کرد الان ۳ ساله کلا رفتارش تغییر کرد و دیگه خانوادت اش گذاشت کنار و دعواهای زندگی ما خوابید و آرامش به زندگیمون برگشت. 

الانم شوهرتون تغییر کرده  بعد زمان هم که می گذره سنشون بالاتر می ره از اون شر و شور میافته و عاقل تر می شه

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

نه 

حالا بخاطر احتمال آینده نیامده زندگی الان رو به هم بریزیم 

اما می تونی گذشته رو تحلیل کنی 

چه جوری شد که کارتون به اونجا رسید 

و اون خطاها رو مرتکب نشوید 

خودت هم گفتی کمتر گیر میدید و کنکاش می کنی

آدما با هم متفاوتن نگرششون به زندگی ، سبک زندگی و……… خودتو باید بشناسی ببینی اگه خدایی ناکرده کوچکترین اشتباهی باز ببینی میمونی یا نه ، بنظرم خیانت هیچ بخششی نداره 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
چندسال پیش با نامزد سابقم رفتیم مشاور ب مشاور گفتم نامزد من زن داداشش رو دائم پشت موتور راه میبره من ...

دقیقااا عین مااااا 

من شوهرم بزور راضی کردم مشاوره ببرم اونجا مشاور به شوهرم گفت مشکل از خانومته دیگه از اون موقع حق با منم باشه میگه مشاوره گفت همه خودت مقصری کارو بدتردکرد

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀

دقیقااا عین مااااا من شوهرم بزور راضی کردم مشاوره ببرم اونجا مشاور به شوهرم گفت مشکل از خانومته دیگه ...

آفرین طرف شیر میشه ک دیدی مشاوره هم رفتیم گفت تو مشکل داری!

بعضی مسائل رو یک بچه ۵ ساله هم میفهمه ک بده یا خوب اما مشاور ن!

تموم تلاشمو دارم میکنم اونم واقعا داره خوبی درحقم میکنه و محبت و همه چی اما مشاور دلسردم کرد وگفت شو ...

خودم بدتر از خیانت دیدم داشت به ازدواج با یه نفر دیگه منجر می‌شد ولی برگشت به زندگی و دیگه مطمعنم خطا نمیکنه

آفرین طرف شیر میشه ک دیدی مشاوره هم رفتیم گفت تو مشکل داری!بعضی مسائل رو یک بچه ۵ ساله هم میفهمه ک ب ...

بخدااا تماما مشکل از شوهرم بود 

میدونم اکثرا مشاور ک آقا باشه تمام حق رو میده ب مردا چوم عقده دارن

جالبه برا من زن بود اینجوری بود فحش میده دست بزن داره خیانت و مشروب و...

اصلا از وقتی اینو گفته حالم بده همش دلم میخواد با شوهرم دعوا کنم ولی اون زنگ میزنه پشت تلفن حرفا و م ...

تو رو خدا منم مشکل شما رو دارم نمی‌دونم چکار کنم ؟؟ 

لایکم کن ممنون 

خودم بدتر از خیانت دیدم داشت به ازدواج با یه نفر دیگه منجر می‌شد ولی برگشت به زندگی و دیگه مطمعنم خط ...

ممکن درخواست دوستی بدم خدمتتون ؟ تاپیک هام رو وقت کردی نگاه کن منم مشکل شما رو دارم روانی میشم  یه راهنمایی میخوام