خیلی خیلی اشتباهه حرفتونوقتی اهل جایی نیستید به شایعات توجه نکنید!ما خیلی هم متعصبیم این حرف راجع به ...
ارومیه همیشه به این ویژگی معروف بوده و به نظرم جای افتخار داره نه انکار. اینکه یه سری آدم با زبان و قومیت و دین و مذهب متفاوت سالها مسالمتآمیز کنار هم زندگی کنند نشانه فرهنگ بالای اون مردمه. نشانه اینه که اونا شهرشون رو دوست دارند و به پیشرفت و آرامشش فکر میکنند
احترام به عقاید یعنی من به محدودیتهایی که برای خودت گذاشتهای احترام بگذارم نه به محدودیتهایی که میخواهی برای من بگذاری!
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
درسته؛اما نباید هرچیزی که شایعه شد رو باور کردمثلا خود من دوست ندارم بگم اصفهانیا خسیسنبگم شیرازیا ت ...
منظورت اینه که این تصور قشنگی که نسبت به ارومیه داریم درست نیست؟ نمیدونم، به هر حال شما اونجا زندگی میکنید و بیشتر اطلاع دارید ولی کاش اینجوری نباشه.
ارومیه شهر قشنگیه، مردم خوبی هم داره، همیشه هم از نظر فرهنگی و قومیتی و دینی تنوع داشته، حیفه که درگیر این تعصبهای مسخره و بیفایده بشه
احترام به عقاید یعنی من به محدودیتهایی که برای خودت گذاشتهای احترام بگذارم نه به محدودیتهایی که میخواهی برای من بگذاری!