چشم_مشکی_ مدیر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 289 عنوان ترک ارومبه | مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 47 پست نظرتون راجبشون چیه دیروز | 21:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرواریدجووون عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 1588 اره منم راستش زیاد از این بابت نگرانم خواستگار ارومیه ای داری؟ ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله
kimiya_kim عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 242 ما متعصب نیستیم ارومیه ها به تعصب نداشتن مشهورندسالهاست داریم با کورد و ارمنی ها و (سابقا هم یهودیها ... خیلی خیلی اشتباهه حرفتونوقتی اهل جایی نیستید به شایعات توجه نکنید!ما خیلی هم متعصبیم این حرف راجع به شهر دیگه ای بوده لطفا جایی این حرف رو نزنید ما رو شهرمون تعصب داریم شدید و اصلا از این حرفتون خوشم نیومد.
دوشیزه_هلن عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 3935 خیلی خیلی اشتباهه حرفتونوقتی اهل جایی نیستید به شایعات توجه نکنید!ما خیلی هم متعصبیم این حرف راجع به ... بنده اصالتا ارومیه اممنظورم از تعصب جنبهی منفیش هست ما غریب ستیز نیستیم منظورم اینه مدرس زبان آلمانی🇩🇪
مرواریدجووون عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 1588 اره رو حرف اینو اون تصمیم نگیر ارومیه ایا هم خوب و بد دارن فقط با چشم کاملا باز انتخاب کن نه فقط ارومیه ایا مال هرشهری که میخواد باشه ولی درکل ادمای خوبی هستن اگه انتخابت درست باشه زندگیت بهشت میشه ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله
لبخندسایه عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 3496 برخلاف تبریز توی ارومیه هر قومیتی هس . ترک کرد ارمنی مسیحی افغانی همه دورهمن . من چندین ساله دعوا مش ... افغانی نداره اینورا کاربری دوممه
kimiya_kim عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 242 بنده اصالتا ارومیه اممنظورم از تعصب جنبهی منفیش هست ما غریب ستیز نیستیم منظورم اینه خب گلم شهروند با شهروند فرق میکنه دا😁❤️
چشم_مشکی_ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 289 رو حرف اینو اون تصمیم نگیر ارومیه ایا هم خوب و بد دارن فقط با چشم کاملا باز انتخاب کن نه فقط ارومیه ... خیلی ممنونم اره خیلی حواسم هست
مرواریدجووون عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 1588 خیلی ممنونم اره خیلی حواسم هست خوشبخت بشی عزیزم ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله
ftmhjavani عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 643 افغانی نداره اینورا من همکلاسیم افغانی بودن . الانم رفتم فک کن چن سال پیش اینجا بودن . ولی خب بعد اون ندیدم اصلن