2777
2789
عنوان

ازدواج دانشجویی

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 78 پست
همیشه عاشق ازدواج دو تا مهندس و دوتا پزشک با هم بودم 😍😍کی عاشقش شدی😍😍

راستش حدودای ۲۰سالم بود همسرم ۲۴.۲۵بود اونموقع ک دوست شدیم باهم تو رابطه بودیم ۳سالوخورده ای،،،بعدش یسالونیمم نامزدیو عقد بودیم ۲۵سالگی ازدواج کردم الان نزدیک ب یساله ازدواج کردیم و من نزدیک ب ۲۶هستم همسرمم ۳۰

منیکی از سراسریای تهران بودیمنمیدونم خوشم اومد ازش یهوولی ازم بزرگتر بودانصراف داده بود یه باردانشجو ...

😍😍پایدارتر و خوشبخت تر باشید 

چند سالش بود اون موقع ؟

همسرت ادم زیبا رویه نه؟😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صحیح.یعنی در سن 26سالگی دیره برای ازدواج؟

نه عزیزم 

اصلا نمیشه برای ازدواج یک سن مشخص تعیین کرد. شما وقتی به یک بلوغ شخصیتی رسیده باشید میتونید ازدواج کنید ممکنه یک نفر تو سن 19 سالگی خیلی فهمیده باشه یک نفر هم سی ساله شده ولی هنوز به بلوغ ازدواج نرسیده.

و اینکه این دیدگاه که حتما باید تو دانشگاه یک نفر پیدا کنم هم اشتباهه. اگر با این دیدگاه وارد فضای دانشگاه شید انتخاب های خیلی اشتباهی میکنید پس فقط این انتخاب رو به دانشگاه منحصر نکنید

منیکی از سراسریای تهران بودیمنمیدونم خوشم اومد ازش یهوولی ازم بزرگتر بودانصراف داده بود یه باردانشجو ...

اگر دوست داشتی بگو اون موقعا چی میخونده😍

من همیشه اکلیلی میشم از ازدواج دو تا دانشجو خصوصا اگر رشته خوبی داشته باشن و هم لول باشن 😁😍

شاید بخاطر اینه که نه مهندسم نه پزشک نه رشتم انقد جذابه 😂😂کلا ازدواج دانشجوییم نمیتونم بکنم 😂😂

هردوتاشو بگو عزیزم 😍😁ذوق کنیم

اول پارتنر سابقمو میگم 

سر کلاس من داشتم اب میخوردم 

ایشون خواست بامن شوخی کنه ، زد زیر بطری ابم ولی محکم زد

لبم پاره شد خون اومد 

شب پیام داد که عذرخواهی کنه ، و این باعث شد از اون به یعد بیشتر باهم صحبت کنیم 

چندماه بعدم پیشنهاد داد ، منم دوستش داشتم 

وارد رابطه شدیم ولی بعد چندماه جدا شدیم 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

😍😍پایدارتر و خوشبخت تر باشید چند سالش بود اون موقع ؟همسرت ادم زیبا رویه نه؟😍

ممنونم❤️

دوس شدیم ۲۱ سالش بود،ولی کلا ۲۰ سالگیش دیدمش

والا نمیدونم

من خودم قیافشو دوس دارم به شخصه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
آخه دست خودم نیست.کلا خودمم واقعا دارم احساس میکنم و باهاش دارم سعی میکنم کنار بیام که داخل این دنیا ...

بیخیال. من انقد گاهی غصه میخورم که جدی جدی قلب درد میکنم و تا سکته پیش میرم...

مرز های جنون و نفرت و درمینوردم 😂😂 ولش کن اخرش که چی ؟

باید بپذیری شرایطتو و زندگی کنی