2777
2789
عنوان

🔴قران خوانی به زبان فارسی (جز سوم)

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 34 پست

✍️آیت الکرسی برای کودکان
از فواید آیت الکرسی برای کودکان دور کردن ترس است، به خصوص اگر پیش از خواب خوانده شود موجب می شود ترس و اضطراب از او دور شود.

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

❓ایا از فضیلت آیه آمن الرسول دو آیه آخر بقره اطلاع دارید

از امام علی علیه السلام نقل شده که هر کس اسلام را دریافته باشد، پیش از قرائت آمن‌الرسول و آیةالکرسی نمى‌خوابد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

⚠️در روایتی از ابن عباس آمده است: رسول خدا (صلی الله علیه واله وسلم) هنگامی که جبرئیل در حضورش بود، صدایی از بالای سر خود شنید. جبرئیل با نگاه به آسمان گفت: هم اکنون دری از آسمان باز شد که تاکنون گشوده نشده بود؛ سپس فرشته ای فرود آمد و پیامبر را به دو نور، یکی فاتحه الکتاب و دیگری آیات پایانی سوره ی  بقره بشارت داد که به هیچ پیامبر دیگری داده نشده بود. بر پایه ی برخی روایات این دو آیه، در معراج و در آسمان هفتم به پیامبر عطا شد.

⚠️ پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند، این دو آیه آخر سوره بقره، شفا بخش هست، و هر کس آیت الکرسی و این دو آیه را در هنگام گرفتاری بخواند، خداوند نجانش میدهد.