2777
2789
عنوان

کامانم رو تخت بیمارستان نفرینم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 30 پست
ماها خوب حال همو درک می کنیمولی همه چیز درست میشه نگران نباش ، تا وقت دتری همه تلاشتو بکن ولی هیچ وق ...

دلم میخواد فرار کنم از دستش بچه که بودم انقد منو پر میکرد از بابام که بابات اژدها هفت سره ولی بخدا اون بابام بود که منو برد دکتر گفت اشکالی نداره آرومم کرد 

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش خدا به مامانم بچه نمیداد

با این روحیه ای که بهت میدن انتظار دارن پزشکی هم قبول بشی؟ اصلا با این شرایط نامساعد و جو خانوادگی و فشار روانی، یه سطر متن به مغزت میره؟ گلم نه برا خاطر پدر مادرت، برا آینده ی خودت که مستقل بشی و خودتو نجات بدی، سفت و سخت درس بخون، انشالله بهترین رشته رو بیاری 

۳ تا صلوات فرستادم واسه آرامشت عزیزممنم مشابه شمام

خدا خیرت بده ممنونم عزیزم منم برا شما صلوات فرستادم

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد

بگو خیلی دوست داری و فکر می‌کنی آسونه کاری نداره برو ثبت نام کن خودت کنکور بده پزشکی قبول شو .آنقدر ...

خیلی نامرده خودش رشتش فنی بوده تو دبیرستان

و اصلا تو زندگیش تاحالا استرس نکشیده

با این روحیه ای که بهت میدن انتظار دارن پزشکی هم قبول بشی؟ اصلا با این شرایط نامساعد و جو خانوادگی و ...

به خدا نابودم

دلم میخواد فرار کنم از دستش بچه که بودم انقد منو پر میکرد از بابام که بابات اژدها هفت سره ولی بخدا ا ...

آروم باش

نمیدونم باید چی بهت بگم 

چون خودمم تو همین شرایط کوفتی توام تقریبا

خدا خیرت بده ممنونم عزیزم منم برا شما صلوات فرستادم

ممنونم قربونت 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اللهم عجل لولیک فرج یا الله 

لطفاً واسم صلوات بفرستید دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره

خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزان ❤️

انشالله خداوند متعال حاجت رواتون کنه🙏🥺❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

من همیشه سعس کردم به حرفای ماانم گوش بدم مه الان پقیحانه وایسه جلوم بگه تو کی به حرفای من گوش دادیمن ...

عزیزم اشتباه از خودت بوده که بله و چشم گوشون بودی باید شخصیت خودتو حفظ میکردی هرچند اونا موفقیتتو میخواستنا ولی نباید صرفا بخاطره اونا چشم میگفتی

بخدا من حودم هزار مشکل روانی دارم که حل نشده خودم تو تاریک ترین روزای زندگیمم کاش خدا منو بهش نمیداد

خدایا عزیزم انشالله زودتر از این روزای تاریک دربیای

هرطور شده امسال انتخاب رشته کن برو یه شهر دیگه درس بخون تو اون خونه دیوونه میشی