2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب بچه منم همینجوری بود شیر خودمو قطع کردم بهش شیر خشک ببلاک  دادم دیدم تاثیری نداشت شیر خشک ببلاک AR دادم خدا را شکر خوب شد 

شاید مشکل از شیرت باشه 

وقتی رفتم دکتر کلی دعوام کرد که چرا سرخود کار کردی و به بچت شیر AR  ولی من اعصاب دارو و درمانو نداشتم الانم پشیمون نیستم 

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉

ببین من ی خانم دیدم به بچش شیر گیگوز میداد بهش گفتم شما خودتون شیر نداشتین گفت داشتم اما بچم به پروتئین گاوی حساسیت داشت مجبور شدم قطعش کردم 

الانم دکتربهم گفته شیر گیگوز بده چون   گیگوز پروتئینش گیاهیه 

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
سلام به خانم های عزیز...من چند ساله خواننده خاموش بودم اما الان واقعا به دعای شما نیاز دارم چون چند ...

سلام عزیزم 

پسر منم به پروتئین گاوی حساسیت داشت

کلا یه مدلی بود 

دایم دل درد داشت 

یا ببخشيد اسهال داشت 

منم رعایت میکردم تا جایی که وسواس گرفته بودم 

اس امپرازول هم یه دوره ای خورد 

اما... 

با گذشت زمان 

درست درست شد 

عزیزم 

میدونم سخته 

3تا توحید میخونم از طرف شما هدیه به صاحب الزمان عج 

ان شاء الله آقا صاحب الزمان آمین گوی دعاتون هستن 🤲

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام عزیزم پسر منم به پروتئین گاوی حساسیت داشتکلا یه مدلی بود دایم دل درد داشت یا ببخشيد اسهال داشت ...

سلام عزیزدلم 

فقط مامان هایی که این مشکل رو داشتن واقعا ناراحتی من رو درک میکنند...

ممنونم گلم،الهی حاجت روا بشی 

من و پسرم طاها💚

ببین من ی خانم دیدم به بچش شیر گیگوز میداد بهش گفتم شما خودتون شیر نداشتین گفت داشتم اما بچم به پروت ...

چه جالب نشنیده بودم

ببین شیری که من میدم پپتی جونیوره ،رژیمی ترین شیر خشک موجود

برای پروتیین گاوی و رفلاکس،البته به شدت تلخه

من و پسرم طاها💚

من فوق تخصص گوارش کودکان میبرم،رژیم گفت لبنیات، آجیل مخصوصا بادادم، دلستر، فرآورده های کنجد رو اصلا ...

عزیزم بچه شما خوب شد ؟حدودا چقدر طول کشید؟

من لبنیات ،حبوبات،مرکبات،آجیل ها،گوجه و بادمجون و.....هر چیزی که شیر و تخم مرغ و شیر خشک و سویا توش باشه،هر چیزی که نگه دارنده داشته باشه،دلستر و کنجد و حلوا ارده و شیره انگور اوههههه خیلی چیزها هست که از همون اول دکتر بهم گفت و نخوردم

نمیدونم دوباره چرا تشدید شده

من و پسرم طاها💚

عزیزم رژیمت چیاس؟

سلام عزیزم خوبی

من لبنیات ،حبوبات،مرکبات،آجیل ها،گوجه و بادمجون و.....هر چیزی که شیر و تخم مرغ و شیر خشک و سویا توش باشه،هر چیزی که نگه دارنده داشته باشه،دلستر و کنجد و حلوا ارده و شیره انگور اوههههه خیلی چیزها هست که از همون اول دکتر بهم گفت و نخوردم

نمیدونم دوباره چرا تشدید شده

من و پسرم طاها💚