مامان_مهربوننن مدیر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 73 عنوان رفلاکس پسرم | مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 108 پست 😓💚 من و پسرم طاها💚 دیروز | 20:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_مهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 73 وای منممممم، باورت میشه الانم رو شونه ام خوابیده جرات نمیکنم بزارمش زمین چون بیدار میشه بخاطر رفلاکس عزیزم درک میکنم خیلییییی سخته من و پسرم طاها💚
مامان_مهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 73 من سه ماه پنتاپرازول نصف صبح و نصف شب دادم. عالی واقعا پنتوپرازول خوب بود؟یعنی بهتر از امپرازول هست؟میترسم عوضش کنم بدتر بشه ،چقدر طول کشید اثر بزاره عزیزدلم؟ من و پسرم طاها💚
مامان_مهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 73 خوب بچه منم همینجوری بود شیر خودمو قطع کردم بهش شیر خشک ببلاک دادم دیدم تاثیری نداشت شیر خشک ببلاک ... یعنی عزیزم شیر خودتون رو قطع کردید بهتر شد؟اخه شیر خشک های ای ار برای رفلاکس خوبهبرای حساسیت به پروتئین گاوی خیلی مناسب نیست چون پروتئین هاش شکسته شده نیستن من و پسرم طاها💚
مامان_مهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 73 انشالله خوب میشه حرم براش دعا کردم امام رضا حاجتون رو میده ممنونم قربونت برمالهی حاجت روا باشینائب الزیاره من هم باشید من و پسرم طاها💚
شیطونتونمم عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 1385 @شیطونتونمم بله؟ اگه بگن کوه می کنی یا به یه سریا دوباره اعتماد می کنی می گم کلنگ دارین یا با دست بکنم؟!🌱»
مامان_مهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 73 من تجربه ای ندارم قربونت برمولی با تمام وجودم برای بچت دعا میکنم که حالش خوبه خوب بشه و کاملا نرمال ... سلام قشنگم خیلی ممنون دورت بگردم مرسی از دعای قشنگت الهی سلامت باشی من و پسرم طاها💚
مامان_مهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 73 بله؟ سلام عزیزم اگر میشه یه صلوات برای بهبود رفلاکس پسرم بفرستید منم برای حاجت روایی شما آیت الکرسی میخونم من و پسرم طاها💚
مامان_مهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 73 براش دعا میکنم عزیزم ممنونم گلم انشالله حاجت روا باشی من و پسرم طاها💚
مامان_مهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 73 خداروشکر عزیزمبله قوی و محکم باش پسر تو خداروشکر سالم و زیباست فقط یه حساسیت دارهانقدر هستن کدچولی ه ... خیلی حرفات ارومم کرد گلم....بله درست میگید ،خداروشکر به خاطر سلامتی موناین مشکل کوچیک هم انشالله به دعای شما درست میشهمرسی قربونت برم الهی خانواده ت همیشه سلامت باشند و در آرامش من و پسرم طاها💚
مامان_مهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 73 خداروشکر عزیزمبله قوی و محکم باش پسر تو خداروشکر سالم و زیباست فقط یه حساسیت دارهانقدر هستن کدچولی ه ... خیلی حرفات ارومم کرد گلم....بله درست میگید ،خداروشکر به خاطر سلامتی موناین مشکل کوچیک هم انشالله به دعای شما درست میشهمرسی قربونت برم الهی خانواده ت همیشه سلامت باشند و در آرامش من و پسرم طاها💚
ایران49 عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 2269 عزیزم چقدر شبیه منیبه خدا ناراحتی ش دست خودم نیست وقتی شیر نمیخوره انگار میخواد دق بکنمبزای بهتر شدن ... درمان رفلاکس قرص نکسیوم هست خواهر من اقا هستم . راننده پروفایلم
شیطونتونمم عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 1385 سلام عزیزم اگر میشه یه صلوات برای بهبود رفلاکس پسرم بفرستید منم برای حاجت روایی شما آیت الکرسی میخون ... چشم عزیزمانشاءالله هرچی زودتر خوب بشه💛🦋 اگه بگن کوه می کنی یا به یه سریا دوباره اعتماد می کنی می گم کلنگ دارین یا با دست بکنم؟!🌱»
مامان_مهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 73 درمان رفلاکس قرص نکسیوم هست خواهر من نکسیوم یه دوره خورد فایده نداشت بعد شربت امپرازول ساختنی خورد بهتر شد ،الان که دوباره عود کرده فک کنم باز باید نکسیوم بخورشاید فایده داشته باشهبه نظر شما اون قوی تر هست؟ من و پسرم طاها💚
مامان_مهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 73 چشم عزیزمانشاءالله هرچی زودتر خوب بشه💛🦋 ممنونم قربونت برم،انشالله حاجت روا باشی من و پسرم طاها💚
شتر_گاو_پلنگ عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 1116 سلام قشنگم خیلی ممنون دورت بگردم مرسی از دعای قشنگت الهی سلامت باشی خدا نکنه عزیزدلم! الهی خدا گل پسرتو برات حفظ کنه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم