2777
2789

خدابزرگہ

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوش بحالت. داغونم دوست عزیز. اجابت دعا ان شاالله لطفا برای فرزانه و خانوادش دعاکن

انشالله هر حاجت و نیازی داری خدای متعال به بهترین وجه ممکن برات رفع و رجوع کنه ..اگه تونستی برو اعتکاف 

انشالله هر حاجت و نیازی داری خدای متعال به بهترین وجه ممکن برات رفع و رجوع کنه ..اگه تونستی برو اعتک ...

پام تو گچ بود تازه درآوردم راه نمیتونم خوب برم عصا دارم بچه کوچیک هم دارم.   

اعتکاف ربطی به حاجت گرفتن نداره .

من رفتم حاجت نگرفتم ولی همین که میرم خ‌ونه خدا سه روز مهمونی گریه میکنم خودش کلیه ....قسمت هرکی نمیشه .الان من ذخیره ام 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

ان شا ٕ الله حتما گل 

اما بنا رو بر حاجت خواستن نذار 

برای آرامش دلت و رضایت خدا بخشیده شدن گناهان و...برو 

منم دعا کن عزیزم 

من جدیدا فقط و فقط برای آمرزش گناهان و دوری از گناه نذر میکنم قرآن میخونم و... 

خیلی آرامش دارم 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤