2777
2789
عنوان

دلم بزای این جاری جدیدم سوخت

209 بازدید | 12 پست

اومدیم خونه مادرشوهرم امشب همه هستن برادرشوهرم قبل این جاریم با بکی دیگه ازدواج کرد که خیلی دوسش داشت باهم خوب بودن رابطشون از بیرون قشنگ بود برادرشوهرم جوری بود که همه مثالش میزنتد حالا چی شد که دختر گذاشت رفتو دقیقشو خودمم نمیدونم حالا اینو تازه ازدواج کردن 

امشب ی کلمه گفت من اینطوری دوس دارم با ی لحن بدی برادرشوهرم گفت خوب چیکار کنم ازت نطر خاستم 

اصلا اب شدم از خجالت باورم نمیشه این ادم همون ادمه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا کسی که یه بار ازدواج کرده

گارد داره

مگراینکه بره پیشروانشناس وبه خودش فرصت بده تا زخم هاش درمان بشه

وگرنه تفر بعدی تاوانشو باید بده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
کلا کسی که یه بار ازدواج کردهگارد دارهمگراینکه بره پیشروانشناس وبه خودش فرصت بده تا زخم هاش درمان بش ...

برادرشوهر من خیلی دختر باز بود بعد مدت ها عاشق اون دختر شد بعدم که اینجوری نمیدونم والا 

چرا واسه دومی یه ادم دیگه ای شده ؟ 

لابد پیش خودش گفته واسه اون اولی عالی بودم همه کار کردم گذاشت رفت ، این دومیو آدم حساب نکنم ، لیاقت نداره 😐😭

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
برادرشوهر من خیلی دختر باز بود بعد مدت ها عاشق اون دختر شد بعدم که اینجوری نمیدونم والا

زخم هاییکه زن قبلی زده بهش 

باعث شده به ازدواج و عشق بدبین بشه و داره سر این تازه عروس بیگناه خالی میکنه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چرا واسه دومی یه ادم دیگه ای شده ؟ لابد پیش خودش گفته واسه اون اولی عالی بودم همه کار کردم گذاشت رفت ...

نمیدونم اصلا همچین شخصیتی هیچ کدومشون نداشتن اصلا از رفتاراشون تعجب کردم 

خیلی دختر باز بود بعد عاشق اون دختره شد بعدم اینجوری 

شاید نمیدونم به هر ساز اون میرقصید

اره دیگه

پیش خودش گفته رفتارمو عوض میکنم زندگیم حفظ بشه نباید به زن رو داد