2777
2789
عنوان

اسم بدید سر نماز شب براتون دعا کنم✨🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 38 پست

تو رو خدا و قرآن خیلی دعام کن انشالله هر کی هر سحر جادویی درست کرده برا من و عزیزانم باطل شه سحر جادوش و انشالله خدا هر کی که برا من و عزیزانم هر گونه دعا می‌ره میگیره یه جوری خدا همین روزا خیلی زود ادب کنه این بندهاش بد ذاتشو که تا اخر عمر جرئت نکنن بدی و ظلم و سحر جادو کنن من و عزیزانمو🥺😔

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جون هر کی دوست دارید دعا کنید انشالله من و عزیزانم مخصوصا من و مامانم و خواهرم و داداشام مثل مردم عادی آزادی داشته باشیم بریم بازار و مغازه و سفر و پارک و سینما و زیارتگاه ها بتونیم با مادر بزرگ و خاله هام رفت و آمد کنیم و بتونیم راحت بریم سرکار و ادامه تحصیل بدیم و با همسایه ها سلام و علیک بتونیم داشته باشیم و انشالله هر جا دلمون میخواد بگردیم و کسی محدودمون نکنه اصلا ، تو رو به امام حسین دعا من حاجاتمو گلم😭😔💔 تو رو خدا حتما همین روزا به همه ی حاجتام برسم و دلم خیلی شاد شه خیلی 😭 

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و انشالله من و عزیزانم محتاج هیشکی تو هیچی نشیم و انشالله خدا عزیزانم رو حفظ کنه و عمر خیلی طولانی خدا به عزیزام بده 

لطفا برای حاجت روا شدن دوستان خوبم دعا کنید ممنونم @مامانبزرگپانیذ @اعتصامی @فرانک20 @دخترناراحت ...

خدا هرگز امیدهیچکس روناامیدنکنه ....الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین