2777
2789

اصلا با اون بنده خدا کاری ندارم اینقدر بذ ذات نیستم بد کسی رو بخوام امسال ۳۰۰ میلیون هزینه مدرسه و ازمون کرده حقشه قبول بشه خیلی هم دوستش دارم اما شما خانواده های سمی ایرانی رو میشناسید. من رشتم انسانیه. میخوام برم مدیریت مالی. دیگه خودمونیم رشته انسانی اونم مدیریت در مقابل پزشکی هیچی نیست. بعد بابای من همیشه از بچگی به ما عذاب وجدان میده که اره من از زندگی شانس ندارم از بچه شانس ندارم بچه های مردم و مقایسه‌ و‌سرکوفت و... . سر همین می‌دونم دیگه ولم نمیکنه. هنوز خیلی مونده تا شهریور سال دیگه که نتایج میاد. ولی همیشه به این فکر میکنم اگه خبر قبولی دختر عموم من خودمو درجا بکشم که از بابام حرف نشنوم🤦کاش خانواده اینطوری نبودن..

منم حقوق قبول شدم دوستم فرهنگیان اونو میزنن تو سرم در حالی که منم راحت فرهنگیان میوردم ولی علاقه ندارم

تنها چیزی ک بین همه بصورت عادلانه تقسیم شده،ناعادلانه بودن زندگیه.کاربری دست ۳ نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق داری میدونم از رو بخیل بودن نیس

حرفاشون عین گلولس 

نمیدونم چرا دس از مقایسه کردن بر نمیدارن

حااا خودشونو مقایسه کنیم با پدر مادرای دیگ

کلی ناراحت میشن

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!
منم حقوق قبول شدم دوستم فرهنگیان اونو میزنن تو سرم در حالی که منم راحت فرهنگیان میوردم ولی علاقه ندا ...

ای بابا فرهنگیان که کاری نداره. من خودم الان تو کار رشته انتخاب و درسم. وکالت خیلی سخت تره...

منم حقوق قبول شدم دوستم فرهنگیان اونو میزنن تو سرم در حالی که منم راحت فرهنگیان میوردم ولی علاقه ندا ...

حقوق بالاتر نیس؟

درساش سنگینه ولی

هر رشته ای دوست داری برو موفق بشی اسی

ای بابا فرهنگیان که کاری نداره. من خودم الان تو کار رشته انتخاب و درسم. وکالت خیلی سخت تره...

میگن معلمی خیلی بهتره واسه دختر

تنها چیزی ک بین همه بصورت عادلانه تقسیم شده،ناعادلانه بودن زندگیه.کاربری دست ۳ نفره

حقوق بالاتر نیس؟ درساش سنگینه ولی هر رشته ای دوست داری برو موفق بشی اسی

میگم معلمی برای دختر بهتره😐منو دیوونه کردن

درسش چجوریه ؟؟

ما خیلی خبر نداریم تو یه شهر نیستیم ولی خوب من تیزهوشان نمونه دولتی قبول شدم ولی اون با وجود اینکه کلاس رفت قبول نشد. وضعشون خیلی خوبه کلاس اینا زیاد می‌ره اما مسئله اینه امسال سال کنکوره حتما بیشتر میخونه. من دلم نمیخواد قبول نشه بیچاره ولی از خانواده خودم میترسم. حس عجیبیه واقعا 

حق داری میدونم از رو بخیل بودن نیسحرفاشون عین گلولس نمیدونم چرا دس از مقایسه کردن بر نمیدارنحااا خود ...

همین دختر عموی من اتاق شخصی داره گوشی آیفون داره لبتاب داره مدرسه غیر انتفاعی میره. بعد من شب تو پذیرایی میخوام. اما هیچوقت دلم میخواد مقایسه کنم چون میترسم دل بابام بشکنه اما خوب اون ....