2777
2789

تا امشب 

خونه مادر بزرگم ، خواهرش دعوت بود خدا شاهده ۱۰ تا آدم بزرررگ با دوتا بچه 13,14 ساله 

و دوتا بچه 7,9 ساله 

یعنی سر جمع 14 نفر 

خدا شاهده یه مرغ گذاشته بود داخل فر تیکه اش کرده بود داخل پنج تا دیس

بعد یه دونه خورشت خوری رو یذره تهش چلو گوشت درست کرده بود با پنج تا تیکه خیلیییی کوچولو و سیب سرخ کرده بود روش ( خورشت هارو به اصلاح درست کرده بود برای پدر خانواده که مریضه و مرغ نمیخوره ) خدا شاهده از خجالت آب شدم با اینکه خونه من نبود 

دیگه سالاد شیرازی و برنج 

یه سفره بزرگ ولی خاااالی 

بعد یدونه نوشابه و یدونه دلستر برا این همه آدم. 

خیلی گداس تازه میگف برنج زیاد درست نکنین چخبره این همه برنج ، برنج خورده نمیشه ، خاله ام محلش نداد گف زشته کم بیاد 

کاربری دست دو نفره ❤️😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط چطوری یه مرغ رو تو پنج تا دیس گذاشته

😂وای اره

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

مامان منم کم میزارع اینقدر ک زیاد میاد تا مجرد بودم متوجه نمیشدم الان خیلی‌ سختمه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وضعشم خیلی خوبه خودش تنها زندگی میکنه ۱۲ میلیون حقوق میگیره فقط ، بعد سالانه ۱۰۰ میلیونم باغش محصول ...

متاسفانه ادما پیر میشن بیشتر ترس از بی پولی و طمع برای جمع کردن پول دارن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
فقط چطوری یه مرغ رو تو پنج تا دیس گذاشته

دینامیت فرضی میزارن تو مرغ همون طوری تیکه تیکه با مخلفات و مضخرفات پر میکنن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
متاسفانه ادما پیر میشن بیشتر ترس از بی پولی و طمع برای جمع کردن پول دارن

هرچی جمع میکنه میده پسر مفت خورش 

نه پسرش و نه عروسش آدم حسابش نمیکنن 

سالی یبار عید تا عید بچه هاشو جمع میکنه دورش

کاربری دست دو نفره ❤️😘

چی گلم ؟؟ متوجه نشدم

مامان منم از بس کم می‌زاره کسی نمیخوره زیاد میاد