2777
2789
عنوان

بحث بنام زدن خونه اینا بود شوهرم گفت کههههه عقدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 21 پست

خونه ما هم به نام مامانمه ،منظورم خونه بابامه ،اما داداشام نزدن چون دیگه اعتمادی وجود نداره ،خیلی تو فامیل ما شده که زنا شوهراشونو با طلاق بعد از به نام زدن خونه سورپرایز کردن

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه الان اولین بار بحثش شد

خب چرا باید به نامتون کنه؟ شما خودت حاضری چیزی که براش زحمت کشیدی، پول دادی، بزنی به اسم شوهرت؟ شما خودت بازبون خودت گفتی بعدا وقتی خاستی خونرو بزرگ کنی یه سمه پارسیان هم نمیفروشم برات پس چرا انتظار داری شوهرت خونه ای که براش زحمت کشیده به اسم شما کنه

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

خب چرا باید به نامتون کنه؟ شما خودت حاضری چیزی که براش زحمت کشیدی، پول دادی، بزنی به اسم شوهرت؟ شما ...

چون زنشم😔😵‍💫😄 حداقل محض دل خوش خنک من نگفت بعدا

گفت کلا خونه اصلی بایبید به بنام مرد باشه