2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا همسرمم اینارو بم‌گفته

خب علت اصلیش خورد شدن توسط زنشونه ک‌من هزار بار اشتباه کردم‌همین‌الانم‌غر خیلی میزنم سخته بخدا من دوقلو دارم‌ اعصابی واسم‌نمونده اما دارم‌رو خودم‌کار میکنم‌که بیشتر سکوت کنم‌ چون‌ممکنه باز از خونه فراریش بدم

میتونی افکار و احساساتتو بنویسی؟ میدونستی نوشتن خیلی آرامش‌و انرژی مثبت داره؟

من قبلا سابقه داشت ک روزی ۲۰‌صفحه بنویسم

اگ بگم همسر منم همینجوریه باورت میشه

آره چرا باور نکنم‌عزیزم فقط خودت‌میتونی کمکش کنی

من تازه بعد از ۷ سال زندگی‌مشترک‌متوجه شدم‌اکثر‌مرد هایی که موفق و باکلاس و با اعتماد به نفس و پولدارن فقط از طرف زنشون‌حمایت میشن چون با سیاست و زبون‌چرب رامشون‌میکنن

آره چرا باور نکنم‌عزیزم فقط خودت‌میتونی کمکش کنیمن تازه بعد از ۷ سال زندگی‌مشترک‌متوجه شدم‌اکثر‌مرد ...

میدونه شوهرم تز طرف خانوادش خیلی طرد شده بچه طلاقه طفلک کلا تو سری خور بوده مادرم اهل احترامش نمیزاره

ب من از همون اول گفت تو ب حرفم کن دنیا بهشت میکنم واست ولی من خاک بر سر هر روز سرکوفت و غر

میدونه شوهرم تز طرف خانوادش خیلی طرد شده بچه طلاقه طفلک کلا تو سری خور بوده مادرم اهل احترامش نمیزار ...

دقیقا شوهر منم خانواده درست حسابی نداره متاسفانه اصلا تربیتش نکردن یعنی مامانش از دست باباش خودکشی کرد اما زنده موند و خیلی هم عصبیه 

از طرف خانواده منم کسی بهش احترام‌نمیذاره اما من‌خودم بخاطرش جلو روی مامانم‌ وایسادم گفتم هر جور هست من پاش وایمیستم و زندگیمو میسازم الان شکر خدا زندگیمون رو به راهه تا حدودی

اروم نمیشم با نوشتن باید حرف بزنم ک خالی شم

ن کلا میگم همیشه هر روز بنویس با خودت حرف بزن‌که کم‌کم‌از یه زن غر غرو و رومخی تبدیل بشی به یه خانوم آروم و صبور که همسرت کنارت احساس ارامش کنه میگم‌ رو خودت کار کن