2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی گوشت تلخه

120 بازدید | 9 پست

اصلا مثله قبلا خوشم نمیاد ازش مدام فکو فامیلامو میزنه تو روم که خالت فلانه عمت اینجوره و.... روزایی که سرکاره همون تایمی که خونس خودمو تو اشپزخونه یا گوشی مشغول میکنم یا هم میرم حموم تایم کمتری پیشش باشم چون هر حرفی میزنیم تهش میشه دعوا همش با کنایه و تیکه تمسخر حرف میزنه یبار جدی راجب چیزی با من مشورت نکرده .روزای جمعه هم که خونس یا معمولا میریم خونه مادرم. یا مادر شوهرم اما اگه خونه باشه مثله امروز جروبحث میکنیم ‌.خسته شدم این چه زندگیه .نه یه بیرون رفتن نه حرف زدن  .کاش اختلافات خانوادگی رو از اول به شوهرم نمیگفتم . گفتیم اقا اینجوریه قبول داری با جلو بعدا هر دفعه یچیز نگی .هر حرفی میزنم میگه تو دنیا از کی بدم میاد توهم مثل اونی همش اولیت زندگیش خانواده اش.ازش بدم میاد دوسش ندارم اون همه عشقو علاقه که داشتم .رفته همش به جوونیم که داره با اون میگذره فکر میکنم حسرت چه چیزایی که مونده به دلم

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

تا کی میخوای اینطوری زندگی کنی؟؟؟؟ خودت باهاش حرف بزن از چیزایی که دوس نداری بهش بگو یا برید مشاوره 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سبک سنگین کن اگه نفعی تو این ازدواج نیست ولش کن حیف روزهای خوب جوونی هست

شوهرم فقط این نیس اخلاقش خیانت میکنه از روز اول هر دفعه با یکی .پنهان کاره .تنها نفع این ازدواج اینه که من تو شهرم به همه چیز هر کلاس و درسی برم محدودیت ندارم .

خونه پدرم تو روستاس بابام خیلی بد اخلاق و مودیه همش جرو بحث و دعواس اونجا هم .نمیدونم کجا برم ارامش باشه خسته شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
واسه همین که میگن به شوهرهاتون حرفی از گذشته خودتون و خانواده تون نگیداز اختلافات ، اوضاع مالی ، هیچ ...

من فکر کردم ادمه .مامانم میگف نگو میگفتم نه فلانی فرق میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اول در موردت رابطه خودتون بگم ک ی  غذای خوب درست کن .ی دوتا فیلم از نت بگیر باهم ببینین یا بهش بگو عزیزم عصر بریم تو خیابون ی کم قدم بزنیم لباس خونه قشنگ تو خونه بپوش واسش ببین واکنش داره در برابر این کارات یا خیر ...دومن ک زندگیه هر کسی ب خودش مربوطه و ادم زنده وکیل نمیخاد ک اگه حرفی از عمه و یا خالتون میزنه با احترام بهش بگو عزیزم اون زندگی خودشونه و تو خرجشونو نمیدی ک مثلن ازشون ایرادبگیری یا بخای درستشون کنی اگه تغییر نداره تو رفتارو گفتارش تو هم مث خودش یکی دوبار فامیلشو بکوب توسرش تا دیگه بی خیال شه.ببخشید طولانی شد

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
اول در موردت رابطه خودتون بگم ک ی غذای خوب درست کن .ی دوتا فیلم از نت بگیر باهم ببینین یا بهش بگو ع ...

همه اینا که گفتی رو انجام دادم تاثیر نداره .زندگیم کم کم با این رفتارا سرد شده دلم نمیخاد حتی باهاش رابطه داشته باشم معذرت میخام حتی تو رابطه هم همش به فکر لذت خودشه .

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه اینا که گفتی رو انجام دادم تاثیر نداره .زندگیم کم کم با این رفتارا سرد شده دلم نمیخاد حتی باهاش ...

قربونت برم عزیزم.میدونم چی میگی  از اونورم میگی بابام اخلاقش خوب نیست کاش ی نفر داشتی ازت حمایت کنه این اینجوری پررو نمیشد.تو خونواده خودش کسی نیست باهاش صحبت کنه ک اینو ی کم نصیحت کنن؟

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
قربونت برم عزیزم.میدونم چی میگی از اونورم میگی بابام اخلاقش خوب نیست کاش ی نفر داشتی ازت حمایت کنه ...

نه بابا . خانواده خودش هم عین همینن کلا اخلاقشونه یه نفرو بکنن سوژنه ازش انتقاد کنن مسخره کنن و...

1
5
10
15
20
25
30
35
40