اگه میخوای گزارش بزنی یا بحثو منحرف کنی از همین اول برو از تاپیک برو بیرون مشکلات بقیه رو حتما نباید شماام تجربه کنی و نمیخوام کسی راجب طرز صحبتم نظر بده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چرا همه فقط اون قسمت خ ا رو دیدین و راجب اون نظر میدین چیزای دیگم گفتا.عزیزم چرا فک میکنی مشکلاتت خیلی حاده بنظر من خیلیم عادی و ساده ان تازه وضعیتت خیلی بهتر از بقیه اس .خداروشکر مهر میری سرکار موقعیتت اوکی تر میشه بهترین ازدواجم میکنی همه دنبال زن معلمن الان
استخدامی که قبول شده که عالیه . رد کردن خواستگار خسیس هم که عالیه . مامان بیچاره بهش میگه ناهار درست ...
مگ برای مادرش مهم خودش ک واسش مهم باشه ۲ماه درس میخوند ناهار نمیزاشت مادره یا چیزی میزاشت ک این دوست نداره اگ اون قرصا نبودن ک تا شب ک بره شام بزاره از گشنگی میمرد