2777
2789

از ۳۹ تا ۵۰ با جینسینگ 

از ۵۰تا ۵۲ بدنسازی 

از ۵۳ تا ۶۳ کالری شماری

چاق شدم

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کدوم بهتر بود؟ سین تم بزرگ شد باهاش؟ و اینک چطوری اشتها داشته باشیم😣

همه ش رو راضی ام

بله سینه و باسنم عالی شد

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

من هرچی خوردم یا عوارض داشت یا بدبختی و یا بعد قطعش برمیگشتم معجون بوعلی سینا خوردم هرماه ۸ کیلو اضافه کردم این ک گیاهی بود و هیچ چیز مصنوعی یا شیمیایی نداشت و این ک الان یک ساله کم کردم و از ۴۴ شدم ۵۹ و همون وزن موندم پوف الکی نداشتم  قوطی ۲۲۰ فکنم

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
من هرچی خوردم یا عوارض داشت یا بدبختی و یا بعد قطعش برمیگشتم معجون بوعلی سینا خوردم هرماه ۸ کیلو اضا ...

یک ساله قط کردم*

همه ش رو راضی امبله سینه و باسنم عالی شد

ببخشید چقدر سایز افزایش داشتی مال من بالاتنه خیلی کوچیکه ۶۰ ۶۵ انگار هیچی نیس میخوام پر بشه کلا خوومم چاق شم ن اینگ همش پهلو و شکم بشه میخوام بالاتنمم پر بشه

من یه هفته پیش 

جوانه گندم 

شیر خشک مارک ببلاک ۲

و قرص امگا ۳ خریدم 

هر روز بعد شام یه قاشق جوانه 

یه قاشق شیر خشک 

یه قاشق عسل ( این اختیاریه) 

میخورم 

و هر دو روز یه بار قرص امگا ۳ ميندازم صورتم تو این یه هفته تپلی شده کمی

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
ببخشید چقدر سایز افزایش داشتی مال من بالاتنه خیلی کوچیکه ۶۰ ۶۵ انگار هیچی نیس میخوام پر بشه کلا خووم ...

اصلا چاقی مصنوعی بهت نمیده من دور سینم  ۷۰ بود ینی ببین تختتتتت😂😂 الان دور سینم ۸۰ باسنم ۹۰ بود الان ۱۰۲