2777
2789

زیر ضد افتاب مرطوب کننده میزنین یا ابرسان؟یه ضد افتاب بی رنگ برای پوست مختلط و حساس(مستعد جوش)معرفی کنید

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓

من زیر ضدآفتاب هیچی نمیزنم 

ضد آفتابا معمولا خودشون چربن 

مگه فصل سرد باشه و صورتم خیلی خشک باشه نیم ساعت قبلش آبرسان بزنم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جفتشو میزنم پوست شما درمالیفت رو امتحان کن

کدوم بهتر؟ابرسان یا مرطوب کننده؟ضد افتاب بی رنگ منطورم

بی رنگ سان سیف ۳ ساله استفاده میکنم راضیم 

توش پرایمر هم داره 

و پوست و به مرور صاف میکنه 

نه مگه زیر ضد افتاب هم آبرسان و...میزنم

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
بی رنگ سان سیف ۳ ساله استفاده میکنم راضیم توش پرایمر هم داره و پوست و به مرور صاف میکنه نه مگه زیر ض ...

ن*

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
من زیر ضدآفتاب هیچی نمیزنم ضد آفتابا معمولا خودشون چربن مگه فصل سرد باشه و صورتم خیلی خشک باشه نیم س ...

نوع پوستتون چیه؟

من ی تایمی ضد افتاب میزدم زیرش مرطوب کننده میزدم نمیدونم از ضد افتاب بود یا بخاطر مرطوب کننده پوستم جوش میزد 

بدون اونا میزنین خوب جذب میشد؟ 

بی رنگ سان سیف ۳ ساله استفاده میکنم راضیم توش پرایمر هم داره و پوست و به مرور صاف میکنه نه مگه زیر ض ...

نمیزنن زیرش ابرسان و ...؟

نمیزنن زیرش ابرسان و ...؟

نه بابا 

از این ضد افتاب که گفتم بخر 

پوستتون چیه؟