2777
2789
عنوان

من خیلی افسردم افکار خودکشی دارم الکی گریه میکنم 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 100 پست
با مادرت به بهونه دل‌درد شدید بروبه مامانت بگو حس میکنی آپاندیسیت گرفتهبیمارستان که رسیدی به پزشک بگ ...

ممنون 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

سعی میکنم اما نمیتونم انگار افتادم توی ی باتلاق هعی دستو پا میزنم بیشتر فرو میرم تو منجلاب زندگی(:

می‌دونم عزیزم درک میکنم

کتاب بخون حتما

خیلی روت تاثیر میزاره

دیجی کالا تخفیفاش خوبه اگه خواستی سفارش بده♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

2ساله تو زندگیم نیست اما دردی ک الان دارم بدتر از اون شبیه ک صب نمیشد حالم خیلی بد شده ی مدت بود ک ا ...

حرفاش روت تاثیر گذاشته چون هنوزم یجورایی برات مهمه و البته حرفاشم خوب نبوده صدرصد

من خودم اینطوری بودم واقعا هیچ حرفی روم تاثیر نمیذاشت

همه حرف میزدن راه حل میدادن ولی انگار نمیشد

یچیزی توم بود که مانع میشد

ولی با گذشت زمان کم کم بهتر شدم

عادت کردم الانم سخته ها ولی نه مثل اولاش

ولی فکر کنم باز برگرده

چون اینطوری بودم و فکر کنم الانم هستم

که چند وقتی اوکیم ولی باز حالم بد میشه ولی الان مدت زمانی که حالم بهتر شده بیشتر از دفعات قبله

می‌دونم عزیزم درک میکنمکتاب بخون حتماخیلی روت تاثیر میزارهدیجی کالا تخفیفاش خوبه اگه خواستی سفارش بد ...

مممنون عزیزم❤

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

حرفاش روت تاثیر گذاشته چون هنوزم یجورایی برات مهمه و البته حرفاشم خوب نبوده صدرصدمن خودم اینطوری بود ...

خداروشکر ان شاءالله. بهتر باشی❤عزیزدلم دقیقا مث خودت 

سیگار و ترک کن حالت از این رو به اون رو میشه یکی که خیلی دوسش داری بگو که سیگار نمیکشم بهش قول بده د ...

هزار بار خواستم ترک کنم نشد ک نشد 

خداروشکر ان شاءالله. بهتر باشی❤عزیزدلم دقیقا مث خودت

منم چون مثل توهم و راه حلیم پیدا نکردم نمیدونم چطوری کمکت کنم

ولی بدون زمان کاری میکنه بهتر شی هرچقدرم طول بکشه ولی تاثیر میزاره

ایشالله بهتر شی❤️

تماس بگیر با ۱۲۳

چیکار میکننن؟ 

سعی کن نیفتی تو منجلاب افسردگی وگرنه دیگه محال میشه بتونی ازش بیای بیرون خودتو هر چه زودتر نجات بده 

اینم بدون کلا بلند شدن و تلاش کردن خیلی سخت تر از افسردگیه واسه همین ادما پناه میبرن به افسردگی 

کتابخودت باش دخترشجاع باش دخترچگونه کمالگرا نباشیمخرده عادت هاهنر ظریف بی خیالیاینا رو پیشنهاد میکنم ...

ممنون فداتشم ❤

منم چون مثل توهم و راه حلیم پیدا نکردم نمیدونم چطوری کمکت کنمولی بدون زمان کاری میکنه بهتر شی هرچقدر ...

ان شاءالله. شماهم بهتر شی گلم ❤