2777
2789
عنوان

من خیلی افسردم افکار خودکشی دارم الکی گریه میکنم 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 100 پست
منم همین حس رو دارم فقط کاشکی این افکار منفی خودم رو ور نمیرفتم

(: 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

عزیزمبرو اورژانس بیمارستانبستری شو چند روز رو هم دارو میدن هم روانشناس صحبت میکنه باهاتتروخدا ناراحت ...

کاش میتونستم واقعا نیاز دارم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم امیدوارم بهتر بشی اما همه ی این حسا از کمبود عزت نفس میاد 

سعی کن هر روز یه چندتا کار کوچولو واسه خودت بنویسی و تا آخر شب اونا رو تیک بزنی مثل ۵ دقیقه ورزش یا ۵ دقیقه کتاب خوندن یا هرچیزی ک علاقه داری 

بعد یه مدت حالت خیلی بهتر میشه مطمعن باش 

فقط شروع کن و انجام بده با همه ی حال بدی که داری ،همه چی درست میشه خدا بزرگه 

⚫️تو فکر میکنی که همه قلبشون مثل خودته و این چیزیه که دمار از روزگارت درمیاره

نمیدونم واقعامیتونم بگم خودم تقریبا شرایط مشابه تورو داشتم الان یذره بهتر شدمولی هنوز تو فکرمه همه چ ...

2ساله تو زندگیم نیست اما دردی ک الان دارم بدتر از اون شبیه ک صب نمیشد 

حالم خیلی بد شده ی مدت بود ک اصلا برام مهم نبود اما بعد از شنیدن اون حرفا زخمم عمیق تر شد 

تاپیکمو راجب نماز بخون داخلش راجب این انرژی های منفی انباشته شده گفتم

یه بالشت بیار در اتاقو ببند یه اهنگ بلند بزار بالشتو بزار در دهنت تا میتونی جیغ بزن

اول با جیغ اروم بعد بلند 

باید خالی بشی

این میگذره اروم میشی

۱‌‌=۲+۲                                                                                   اگه یک تخم مرغ از درون بشکند یک زندگی اغاز میشود و اگه یک تخم مرغ از بیرون بشکند یک زندگی پایان می یابد. فهمیدین چی شد؟                                                                                           " زن "در زبان کُردی به زیباترین نحو ممکن معنا شده نه خانم است نه زنیکه نه ضعیفه نه زن او را «آفرت» مینامند به معنای آفریننده                                                                            ناله واقعی رو خیام میکرده طرف منجم بوده ریاضیدان بوده شاعر بوده فیلسوف بوده دهن مهن واسه علم نذاشته تازه شکایت هم داشته که:از آمدنم نبود گردون را سود /وز رفتن من جلال و جاهش نفزود /وز هیچ کسی نیز دو گوشم نشنود /کاین آمدن و رفتنم از بهر چه بود؟     زبان کوردی در بین ۱۶۸ زبان زنده دنیا رتبه هشتم قرار دارد. همچنین زبانهای ترکی و فارسی به ترتیب در رتبه های ۲۱ و ۴۴ قرار دارند و عربی نیز ۴۸ است.      دلیل بدبختی ها؛گناه،کارما،ماورا.                       راز ثروت:شکرگزاری،استغفار،انفاق     میدونستین که خداوند در قران از کوردها ُسخن به میان اورده؟ایه ۱۶ سوره فتح(روایت ابوهریره که از علمای اسلام و از یاران پیامبر) یا میدونستین خداوند در تورات(در اشعیای ۱۳)به کوردها اشاره کرده و انها را ارتش من خطاب میکند؟              

عزیزم امیدوارم بهتر بشی اما همه ی این حسا از کمبود عزت نفس میاد سعی کن هر روز یه چندتا کار کوچولو وا ...

تمام امیدم به خداست 

کاش ولم نکنه به حال خودم منو 

کاش بغلم کنخ بهش احتیاج دارم (: 

تاپیکمو راجب نماز بخون داخلش راجب این انرژی های منفی انباشته شده گفتمیه بالشت بیار در اتاقو ببند یه ...

نماز زیاد میخونم عزیزم 

همین ی ساعت پیش بلنپ بلند تو خونه جیغ زدمو گریه کردم 

(هیچکس خونه نبود) 

اینکه میتونی گریه کنی خیلی خوبه ، باید خیلی قوی باشی که بتونی گریه کنی

اونم نمیومد شاید باورت نشه سنگ شده بود تو گلوم (: همین ی ساعت پیش نصفش خالی شده اما سبک نشدم 

خب برو به مادرت هم نگوبری اورژانس یا پیش روانپزشک بگی افکار خودکشی داری بستری میکننچون اورژانس روان ...

اجازه ندارم تنها جایی برم(: 

سه روز پشت سر هم برو حموم غسل کن تو روز

بعدش یکم نمک بریز داخل یه کاسه اب بریز توش ازش به کل بدنت بزن سی ثانیه یه دقه وایسا بعد برو زیر دوش

یا بجا نمک از سرکه استفاده کن 

یا اگه جفتش چه بهتر

بعدش میبینی چقدر سبک شدی

۱‌‌=۲+۲                                                                                   اگه یک تخم مرغ از درون بشکند یک زندگی اغاز میشود و اگه یک تخم مرغ از بیرون بشکند یک زندگی پایان می یابد. فهمیدین چی شد؟                                                                                           " زن "در زبان کُردی به زیباترین نحو ممکن معنا شده نه خانم است نه زنیکه نه ضعیفه نه زن او را «آفرت» مینامند به معنای آفریننده                                                                            ناله واقعی رو خیام میکرده طرف منجم بوده ریاضیدان بوده شاعر بوده فیلسوف بوده دهن مهن واسه علم نذاشته تازه شکایت هم داشته که:از آمدنم نبود گردون را سود /وز رفتن من جلال و جاهش نفزود /وز هیچ کسی نیز دو گوشم نشنود /کاین آمدن و رفتنم از بهر چه بود؟     زبان کوردی در بین ۱۶۸ زبان زنده دنیا رتبه هشتم قرار دارد. همچنین زبانهای ترکی و فارسی به ترتیب در رتبه های ۲۱ و ۴۴ قرار دارند و عربی نیز ۴۸ است.      دلیل بدبختی ها؛گناه،کارما،ماورا.                       راز ثروت:شکرگزاری،استغفار،انفاق     میدونستین که خداوند در قران از کوردها ُسخن به میان اورده؟ایه ۱۶ سوره فتح(روایت ابوهریره که از علمای اسلام و از یاران پیامبر) یا میدونستین خداوند در تورات(در اشعیای ۱۳)به کوردها اشاره کرده و انها را ارتش من خطاب میکند؟              

سه روز پشت سر هم برو حموم غسل کن تو روزبعدش یکم نمک بریز داخل یه کاسه اب بریز توش ازش به کل بدنت بزن ...

خیلی ممنون گلی❤❤❤

تمام امیدم به خداست کاش ولم نکنه به حال خودم منو کاش بغلم کنخ بهش احتیاج دارم (:

عزیزم🥰

مطمعن باش خدا حواسش بهت هست زندگی بالا پایین داره فک نکن چون الان افتادی تو سراشیبی روزگار دیگه قرار نیست روز خوش ببینی ن 

فقط هرچی ک شد امیدت به خدا باشه مطمعن باش خدا بهترین برنامه ارو واسه زندگیت چیده 

⚫️تو فکر میکنی که همه قلبشون مثل خودته و این چیزیه که دمار از روزگارت درمیاره