2777
2789
عنوان

ازدواج دختر مجرد با مرد مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 41 پست
چرا ازدواج یه آدمی که تجربه طلاق داشته و یکی که نداشته از نظرتون حقارته؟فرقی نداره چه طلاق گرفته خان ...

چرا تو جامعه ایران که پسران مجرد و حتی مطلقه حاضر به ازدواج با خانوم مطلقه و بچه دار نمیشن یه دختر مجرد بدبدخت بره با مرد مطلقه؟. 

زن مطلقه با مرد مطلقه فرق داره 

مطمئن باش هیچوقت یه زن الکی از شوهرش جدا نمیشه مطمئن باش مرده عیب بزرگی داشته ک زنه طلاق گرفته 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
چرا تو جامعه ایران که پسران مجرد و حتی مطلقه حاضر به ازدواج با خانوم مطلقه و بچه دار نمیشن یه دختر م ...

الآن زمانه فرق کرده عزیزم 

خیلیا به خاطر اعتیاد و خیانت جدا نمیشن و عدم تفاهم علت جدایی شون هست که هیچ کدوم از طرفین هم مقصر نیستن فقط به درد هم نمیخورن

از طرفی هم الآن قدیم نیست که خانم مطلقه لولو به حساب بیاد خیلی زیاد دیدم خانوم های مطلقه که با آقایونی که تا حالا ازدواج نکردن ازدواج کردن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الآن زمانه فرق کرده عزیزم خیلیا به خاطر اعتیاد و خیانت جدا نمیشن و عدم تفاهم علت جدایی شون هست که هی ...

ببین شاید باورت نشه بازم ۹۰ درصد طلاق ها سر اعتیاد و خیانت آقا هست 

معمولا خانوم ها بساز هستن  

و اینم بگم حتی الان هم دید جامعه به خانوم های مطلقه خوب نیست  دیدم ک میگم متاسفانه همیشه زن ها محکوم میشن 

ببین شاید باورت نشه بازم ۹۰ درصد طلاق ها سر اعتیاد و خیانت آقا هست معمولا خانوم ها بساز هستن و اینم ...

اگه از نظرتون اشکال نداره روانشناسم 

این طور نیست

ارشد بالینی

عجیبه 

پس احتمالا به دادگاه های طلاق رفتی 

چیزی ک نشون میده اینه اکثر طلاق ها از طرف اقایون هست و معمولا خانوم ها مورد ظلم واقع شدن 

مخصوصا تو شهرستان ها 

عه سلام بهار چطوری خوبی ؟ دلم واسه ات تنگ شده بود 😁😍

سلام قربونت برممم😍😍💖💖فداتشممم عشقممم😍😍💖💖

تو خوبی خوشگلم💖

منم دلم واست تنگ شده😍😍🥰🥰🥰عشق منی😍😍💖💖

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

عجیبه پس احتمالا به دادگاه های طلاق رفتی چیزی ک نشون میده اینه اکثر طلاق ها از طرف اقایون هست و معمو ...

ما خودمون خانومیم طبیعیه بیشتر ظلم هایی که به خانوما میشه رو میبینیم 

ولی منصفانه بخوایم نگاه کنیم خیلی از طلاقا اصلا مقصر نمیشه گفت دارن!

توی نسل جدید زیاده از این سبک طلاق ها 

جوگیر میشن ازدواج میکنن در حالی که تو هیچ مسئله ای تفاهم ندارن، میرن زیر یه سقف کلی بهم آسیب روحی میزنن و جدا میشن

ما خودمون خانومیم طبیعیه بیشتر ظلم هایی که به خانوما میشه رو میبینیم ولی منصفانه بخوایم نگاه کنیم خی ...

ببینید شما اگه بری سمت مدد کاری و دادگاه خانواده متوجه میشی ک‌چقد به زن های بدبدخت ظلم میشه مخصوصا شهرستان های دور افتاده و روستا ها.  اکثر خانم ها حتی کتک خوردن رو عادی میدونن 

طلاق های امروزی رو من کاری ندارم یا حتی زندگی شهری مثل تهران هم فرق داره  

ولی اکثرا خانم ها هستن ک مورد ظلم واقع میشن حالا یا خیانت یا اعتیاد همسر یا کتک خوردن 

سلام قربونت برممم😍😍💖💖فداتشممم عشقممم😍😍💖💖تو خوبی خوشگلم💖منم دلم واست تنگ شده😍😍🥰🥰🥰عشق من ...

ممنون خوبم عزیزم 😍عزیز دلی 😍  ترنج جمعه قرار بره دکتر به امید خدا کوچولوش سالم و سلامت باشه 😍😁 راستی واسه خالم دعا کن که سلامتیش رو به دست بیاره ممنون ♥️

🌹
ببینید شما اگه بری سمت مدد کاری و دادگاه خانواده متوجه میشی ک‌چقد به زن های بدبدخت ظلم میشه مخصوصا ش ...

درست میگین 

قطعا تفاوت دیدگاه مون به خاطر تفاوت تجربیاتی هست که من و شما داریم

ممنون خوبم عزیزم 😍عزیز دلی 😍 ترنج جمعه قرار بره دکتر به امید خدا کوچولوش سالم و سلامت باشه 😍😁 ر ...

خداروشکر عشق دلم💖😘

عشق منی😍💖😘

عه شما هم میدونی😍

منتظر خبر خوبشم میخوام شیرینی پخش کنم واسش نذر کردم😍😍😍

چشم حتما قشنگم💚💚😘😘🌷

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....