تایپیک های زیادی دیدم در این مورد و شاید نشان از این داره که مردان مطلقه زیادی خواهان ازدواج با دختر مجرد هستن. چقدر میتونن خودخواه باشن و به خودشون اجازه بدن بعد از سالها زندگی و جدایی بیان با پول سیاهی که دارن دنبال دختر دوشیزه هم باشن برای ازدواج مجدد! انگار با اون پول میتونن اخلاق بخرن، تعهد بخرن، محبت و انسانیت بخرن که فکر میکنن خیلی فاکتور مهمی دارن که بله بگیرن. خانم های عزیز لطفا ازدواج رو شوخی نگیرید، زن ها تا آخرین نفس پای زندگی میمونن و تا کارد به استخون نرسه جدا نمیشن، پس روشنفکری عجیب و غریب در این مورد به خرج ندید که مگه جرم کرده طلاق گرفته! حتما بررسی دقیق کنید و حتما از خانواده همسر قبلی جویا بشید. هیچ کس ویژگی ها و خصلت های ذاتی چند سالش رو که باعث فروپاشی زندگی شده رو نمیتونه کنار بذاره از قبیل خیانت ....
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حتماً عزیزم 🥰 من با اینکه واکسن آنفولانزا رو زدم رفتم زیتون و روغن زیتون گرفتم با غذام می خورم و وقتی برم بیرون ماسک می زنم امیدوارم خیلی گسترش پیدا نکنه این ویروس MHPV چینی 🤲🏻
خداروشکر عشق دلم💖😘عشق منی😍💖😘عه شما هم میدونی😍منتظر خبر خوبشم میخوام شیرینی پخش کنم واسش نذر کر ...
😍🥰😍🥰 قربونت برم من مهربونم
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫