2777
2789
عنوان

متاهل شدم حالا دوست پسر قبلیم پیام داده بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 21 پست

خدا لعنت کنه این پسرای بیشرفو ببین اون دوست داشت ولت نمیکرد الان دیده متاهل شدی افکار شومی اومده سراغش اصلا محل نزار اون بفکر چیز دیگه اس

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حوصله داریا زندگی خیلی فراتر از این مسایل پیش پا افتاده است وقتی تصمیم به ازدواج میگیربد در هر سنی عشق و عاشقی رو باید بذارید پشت در خونه شوهر و بیاید تو و بچسبید به زندگیتون 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

الانم فراموش کن عزیزجان چون خاطرات تو از یه ادم نیست از یه شیطانه ، اگه ما چشم برزخی داشتیم چهره واقعی اون مردک کثافت که به یه زن متاهل پیام میده رو میدیدیم

تو نمیتونی به یه شیطان و خاطراتش حس داشته باشی ، همه وجودت پر از نفرت میشه اگه دقیق فکر کنی

خیلی حالمو بد کرد من خیلی دوستش داشتم قول قرار ازدواج گذاشته بودیم حالا ک فهمیده من متاهلم شدم پیام ...

بیخیالش این فکرات بیخوده.‌. سرگرم کن خودتو

پیانیست ..فرزند کوروش بزرگ🩵