2777
2789

قضاوت نکنید خودم ب اندازه کافی درد و مرض دارم اگه میخواین کلمنتی بزارین ک باعث ناراحتیم بشه اصلا نزار من فقط دردودل میخام ازتون خواهرانه

من ۳ ساله که متاهل شدم شوهرمم خیلی دوست دارم باشوهرم دوست بودم دوست پسر قبلیم نمیدونم پیج اینستاگراممو ازکجاپیداکرده پیام داده بعد اینکه توازدواج کردی من یه روز خوش ندیدم الهی خوشبخت بشی خودشو نفرین میکرد ک کاش ولت نمیکردم  کاش ب جای شوهرت من تورو توی لباس عروس میدیدم منم این پسره رو قبلا خیلی دوست داشتم ک بهم خیانت کرد جداشدیم منم یه ادم احساسی دوباره خاطراتو برام زنده کرد فوشش دادم بلاکش کردم که چرا پیام دادی پیج منو ازکجا اوردی و فوری بلاک من فراموشش کرده بودم چرا دوباره بااحساسم بازی کرد من ک داشتم زندگیمو میکردم 😔

بچه های روشن فکررررر ببین دارم میگم همه پیامارو یه جا داده بود منم فوش دادم ک چرا پیام دادی بلاک کردم

من ادم هرزه ای نیستم ک نخ بدم بخدا من شوهرمو دوست دارم خیلیم دوس دارم ولی الان دوباره من شدم ادم ثابق غمگین ک من فراموشس کرده بودم دوباره پیام داد😔

زِندِگی هیچ وَقت آسون تَر نِمیشِه ، تُو قَوی تَر شُو...🙃💎

عزیزم همون فوش هم اشتباه کردی دادی وقتی دیدی بدون اینکه اصن حرفی بزنی باید بلاک میکردی پاک میکردی

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخیال عزیزم بچسب ب زندگیت گذر زمان درستش میکنه

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

بلاک کردی تموم شد رفت .. الان باز ناراحتی چرا ؟یکم منطقی فک کن ، رهگذر بوده همین

خیلی حالمو بد کرد من خیلی دوستش داشتم قول قرار ازدواج گذاشته بودیم حالا ک فهمیده من متاهلم شدم پیام داد دوباره کل خاطرات برام زنده شد حالمو بد کرد کلا

زِندِگی هیچ وَقت آسون تَر نِمیشِه ، تُو قَوی تَر شُو...🙃💎

به این فکر کن که اون بلده با احساست بازی کنه نقطه ضعفتو میدونه  تا خواستی یادش بیفتی بگو اگه دوسم داشت خیانت نمیکرد 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....