2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هیچ وقت خونه به نامت نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7711 بازدید | 364 پست
اگه مرد بیرون کار میکنه وظیفش هم هست خونه رو رسیدگی کنه!!!من الان هم کار میکنم هم دانشگاه میرم و هم ...

جوجه جان

کار تمام وقت بیرون در صورتی سخت‌تره که بچه نداشته باشید و دچار فقر شدید نباشید مثل قدیم که کار خونه هم سخت بود چون وسایل برقی نبود

با هر بار بارداری و زایمان ژن‌های پیری تو بدن مادر فعال میشن و زن زودتر پیر میشه، و این با هیچ پول و مادیاتی قابل جبران نیست

لابد این هم هیچ ارزشی نداره از نظر شما، چون بعضی از آقایون دارن تو معدن کار می‌کنن!

اون مردای کارمندیم که زیر باد کولر می‌شینن لابد با هر بار کلیک موس کامپیوتر ژن‌های پیریشون فعال میشه بنده‌خداها

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نکشیمون جومونگ بابا سن بالا😐😂😂😂😂😂جغدم 150 سال عمر میکنه ولی یه حیوونه البته قصدم توهین نیست من ...

جغد خودتی وجد وآبادت

بفهم بچه میگم ریپ نزن بفهمممم 

برو با داش ممدت مزخرفاتتونو تو خصوصی ردوبدل کنید باهم ،پت ومت های خوبی میشین

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

جغد خودتی وجد وآبادتبفهم بچه میگم ریپ نزن بفهمممم برو با داش ممدت مزخرفاتتونو تو خصوصی ردوبدل کنید ب ...

ابشالا یکی گیر بیاد شمارو جمع کنه واقعا ترشیده ای حال بهم زنی واقعا یه آدم چقد متونه مثه شما منفور باشه 

هرچقدر حرص بخوری و بی شخصیتی کنی نمیتونی واقعیت رو عوض کنیروم ریپلای نکن و مزاحمت ایجاد نکن

بی شخصیت خودتی 

از اول تاپیک مشخصه چقدر حرص خوردی تو 

مرد وظیفه شه هرکاریم کنه برا زندگیش ،توهم هی حرص بخور اینم از واقعیت👍

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

وقتی به همسرت میگی باید یه چیزی به نامم بزنی یعنی قصد طلاق داری معلومه که همسرت هم از قصدت خبر داره ...

عزیزم حتما خیلی جوونی و نامردی روزگار رو ندیدی .خانم های رو دیدم که همسرشان فوت کرد و پدر و مادر آقا زنده بودن و زن بدبخت رو که مهریه زیادی هم نداشت به خاک سیاه نشوندن .با چشم های  خودم مادری رو دیدم که بعد از فوت همسر بچه ها از خونه بیرونش کردن و اومد بود مجوز بگیره که لباس هاش رو از خونش برداره و جلوتر از بچه های خودش داماد نامزدش وایساده بود  و سهم الارث می خواستن