2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هیچ وقت خونه به نامت نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7142 بازدید | 364 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا اصلا اینطور نیستکار بیرون خیلی راه تر از کار منزله من هم خانه داری میکنم هم شاغلم روزایی که خ ...

خوش به حال شما که برعکس آمار رسمی هستید 😁👌

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

از فشار هایی که خوردین معلومه حساب شدن یا نشدن😂😂😂

منو ریپ نزن بچه 

من مربی مهد کودک نیستم  با بچه مچه ها حرف نمیتونم بزنم ،برو خاله برو به مشقات برس

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

اایشالله خواهراتونم با همین منطق ازدواج کنن

ای کاشکی خواهر داشتم اگه غیر از این بود خواهرم حسابش نمیکردم...

دعا کن فامیلم با همین منطق ازدواج بکنه تا خوشبخت بشه و نه با منطق مفت خوری

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

این حرف منطقیه دوست عزیز،اگه زن پا به پای ما کار بکنه پس میتونه ادعا شراکت توی خونه هم داشته باشه چی ...

تو هیچ کجای قانون کشور ما نوشته نشده زن موظفه درآمد زایی کنه ، و ایضا نوشته نشده مرد مالی بنام زن کنه !

اما نوشته شده مهریه عندالمطالبه به محض مطالبه باید پرداخت بشه و همچنین نفقه و اجرت المثل!

پس چرا وقتی روش اقدام قانونی میشه فشاری میشید؟؟ 

زمین و زمانو بهم میریزید!

ما پذیرفتیم،شمایید که هیچجوره زیر بار نمیرید!

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
منو ریپ نزن بچه من مربی مهد کودک نیستم با بچه مچه ها حرف نمیتونم بزنم ،برو خاله برو به مشقات برس

نکشیمون جومونگ بابا سن بالا😐😂😂😂😂😂

جغدم 150 سال عمر میکنه ولی یه حیوونه البته قصدم توهین نیست من مثه سما بی ادب نبستم خشختاته دارای شخصیتیم