2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هیچ وقت خونه به نامت نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7759 بازدید | 364 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قاضی حرف محمود را قطع کرد و گفت: اتفاقاً با کارهایت، میان خودت و همسرت فاصله انداختی! شما وقتی با هم ...

این حرف منطقیه دوست عزیز،

اگه زن پا به پای ما کار بکنه پس میتونه ادعا شراکت توی خونه هم داشته باشه چیزی که به استارتر هم گفتم...

ولی وقتی زنی ادعا داره صرفا کار توی خونه داره میکنه و این میشه شراکت توی خرید خونه این اشتباه هست...

بقول شما زندگی مشترک قشنگیش اینه همه چیزش مشترک باشه از کمک توی خرید خونه تا کار کردن داخل خونه و بیرون...

این حرفتون الان درسته و درود برشما 👌🌹

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

دقیقااین الان تو واقعیت بهش پخ کنی میشاشه به خودش سیبیل هاش در نیومده

اینجا اومده با داش ممد یه تنه میخوان طرفداری کنن از مردا 🤣🤣

جمع کنین بابا کسی آدم حسابتون نمیکنه چرا توهمات ذهنیتونو میارید تو سایت زنونه اخه

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

خدا رو شکر هرچی هم باشم اعتماد یه نفس دارم مثه زنایه ایرانی 1000 تا عمل و ژل تزریقو و افمتو آرایشو ...

آره خو 

مشخصه 

از مشغله ی زیاد تو سایتی که ۹۵ درصد کاربراش خانومن ول میچرخین!

امثال شما به مجازی ام رحم نمی‌کنید! 

اینجا اومدنتونم واسه تور کردن خانوماست 

وگرنه یه مرررررد ( نه نر ) اینقدر بیکار نیست اینجا بپلکه!

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
به تو ربطی نداره بیجا کردی اومدی وسط زنا داری زرت وزرت کامنت میذاری اینجا مگه چت رومه؟ اسکل این همه ...

@niniyar_3    

@niniyar_1    

@niniyar_5    

لطفا به شعور و ادبش رسیدگی کنید

خب مردا تو خونه کار نمیکنن که! بله اگه مرد بیرون کار کنه و تو خونه هم رسیدگی داشته باشه که صدرصد خان ...

بله وظیفه اقا هم هست شراکت داشته باشه ولی حقیقتا کار بیرون خیلی با خونه توفیق داره و دشوار تر هست...

وظیفه چه زن چه مرد اینه توی جفتش شراکت داشته باشن و حتی داخل خرید خونه که به نام جفتشون باشه