2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هیچ وقت خونه به نامت نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8075 بازدید | 364 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب طرف شما مازوخیزم دارن من هم پولشو دارم هم خونمو با پول خودم گرفتم ولی مازوخیزم ندارم

برو بابا🤣🤣🤣🤣 پسر فامیل ما ۲۰ سالشه مجرده ماشین و مغازه از خودش داره و داره به یه مرحله ای میرسه که بره خونه بخره تو هم به جای اینکه بیای تو نی نی سایت که مناسب تو نیست برو کار کن و زحمت بکش😏😏🤣🤣

خب مرد بیرون از خونه کار میکنه و میدیرت مالی خونه درسته و خانم هم تو خونه کار میکنه و مدیریت خونه و ...

اگه مرد بیرون کار میکنه وظیفش هم هست خونه رو رسیدگی کنه!!!

من الان هم کار میکنم هم دانشگاه میرم و هم به خونم رسیدگی میکنم این ساده ترین حق و وظیفه هر انسان هست...

اگه اون زن مثل این اقا توی کار کردن بیرون کمک میکرد یک چیزی بازم...

چون کار کردن بیرون فوق العاده دشواریش بیشتر از کار کردن توی خونه هست و میلیون ها توفیق داره

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

خب جواب منطقی نبود دوست عزیزشما میگید چون خونشو تمیز میکنه و به خونه میرسه باید خونه هم شریک بشه!!!! ...

قاضی حرف محمود را قطع کرد و گفت: اتفاقاً با کارهایت، میان خودت و همسرت فاصله انداختی! شما وقتی با همسرت عقد کردی یعنی در همه مسائل با او شریکی. از شادی و غم تا دارایی و نداری. ضمن اینکه شما به تنهایی خانه و ماشین و پول را جمع نکرده ای. همسرت از همان اول پا به پای شما کار کرده و زحمت کشیده آن وقت چرا مالی که با تلاش هردوی شما جمع شده باید انحصاری به‌نام شما باشد.

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

توی این پست من نظرمو دادم هرچی چرندیات و توهینی که کردید لیاقت خودتون اگه رسیدگی لازمه امثال تو باید ...

به تو ربطی نداره 

بیجا کردی اومدی وسط زنا داری زرت وزرت کامنت میذاری 

اینجا مگه چت رومه؟ 

اسکل این همه سال تو سایتم یبارم تعلیق نشدم زیاد شعر نگو برام.😒

حرف دهنتو بفهم شعور وشخصیتو تو نداری وامثال تو ،تو واقعیت کسی آدم حسابتون نمیکنه میاین جمع زنونه خودی نشون بدین با مزخرفاتتون برو بابا

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

برو بابا🤣🤣🤣🤣 پسر فامیل ما ۲۰ سالشه مجرده ماشین و مغازه از خودش داره و داره به یه مرحله ای میرسه ...

برو بخش قوانین کلی سایت قانون 10 امشو بخون نوشته فعالیت اقایون مشکلی ندارن پس خواهشا ایجاد مزاحمت برام نکن و شعور و شخصیت خانوادگیتو نشون نده

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁