2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هیچ وقت خونه به نامت نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7213 بازدید | 364 پست
دیگه متاسفانه ای انه دیگه داداش چه میشه کرد اگه مملکت خوبی بود که ایمش ایران نبود 😐😂

آخه واقعا توهماتشون خنده داره!!!!

آمار رسمیو سرچ بکن که نوشته فقط 15 درصد زنای کشور شغل دارن و کار میکنن!!!!

که نوشته شده این آمار با توجه به حتی کشور های عربی فاجعست!!!!

برای همینه بعضیاشون قدر پول رو نمیدونن چون کار نکردن

واقعا خنده داره برام طرف سیندرلاست یا آناستازیاست یا دختر ملکه الیزابت هست این توهماتو داره؟؟؟؟؟

اینا زندگی متاهلیو با ارباب و برده اشتباه گرفتن...

عملا از لحاظ همه چی از پول،جنسی،خونه،ضمانت بعد طلاق(مهریه)،عواطف،زندگی و.... ساپورت بشن بعد نوبت ما بشه کل حق ما خونه داریشون و بچه اوردنشونه؟؟ 😂😂

جالب تر اینکه خونه ای که خودمون داریم تنهایی میچرخونیمش هم منطقشو میذارن...

واقعا ازدواج و روابط توی ایران برای پسرا فقط بدرد مازوخیزم دارا میخوره

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

راست میگی بحث باهاشونم بی فایدست...بعد میگن چرا آمار طلاق بالاست و ازدواج پایین 😂😑من الان بخدااا ه ...

شما اگه ازدواج کنی،قراره لقمه های طرفم بشماری .

همون بهتر اینجوری بمونی .

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با چنین مردی ب فکر پس انداز باش میتونی صندوق بورسی طلا بخری مثل عیار هر چی پس انداز کوچیک داری هم می ...

عزیزم آدم ضرر نمیکنه منم وضعم مثل اسی هست منم کار میکنم سودش مال شوهرمه یه مبلغ کمی برمیدارم که خبر نداره نمی‌دونم چه کارش کنم

چقدر کوتاه فکر و بیشعوری چون از زندگی من خبر نداری چطور اون موقع که طلا فروختم خوب بود اونم طلایی که ...

واقعا ساکت شو بیچاره شوهر بدبختت گیر چه کسی افتاده دلم به حالش میسوزه جا اون بودم 1000 باره طلاقت میدادم

تو از قصد من خبر داری من خودم خرج خودمو در میارم تازه همه پولامم ازم میگیره نمیدونی حرف نزن

اگر اخلاقت اینه که شوهرت حق داره هیچی به نامت نزنه  دو تا تاپیک زدی که دوست داری طلاق بگیری

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
خب خانم شرایط زندگی مهیا کردهآرامش ناهار شامخونه مرتبتو سختی کنارش بوده

من اینارو الان بدون خانم توی خونم دارم...

اگه کل ازدواج رو توی اینا میبینید پس چرا باید زن بگیرم؟؟؟؟

وقتی زنم هنوز بزرگ نشده و خونه خودشو که مرتب و تمیز میکنه حکم خدمت و منت میبینه؟؟؟؟

بعدم مورد اولی داخل ایران شدیدا کاربردی نیست بیشتر آرامش رو از بین میبره 😁

خدایی زنایه خارجی خیلی بهتر از شما کم توقع خانوم بساز زن زندگی زبونشونم کوتاه و خوشول برعکس 99 درصد ...

گمشو برو با همونا چرت پرت زیادی هم نگو تو سایت زنونه اومدی داری برای من چرندیات تعریف میکنی

چقدر کوتاه فکر و بیشعوری چون از زندگی من خبر نداری چطور اون موقع که طلا فروختم خوب بود اونم طلایی که ...

اول اینکه لطفا شعور و ادب رو رعایت کنید من مخاطبم شما نبودید زنایی که هیچ شاغل نیستن و انتظارات اینجوری دارن گفتم...

شما که گفتید شاغلید