2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هیچ وقت خونه به نامت نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7620 بازدید | 364 پست

مامان من بابامو بدبخت کرد 110 تا سکه مهریشو گذاشت اجرا زمانی که سکه دونه 1 ملیون بود همیشه تو زندگیم یه درسی ازین موضوع گرفتم اگه یه موقع متاهل شدم یه پوست تخمه به نام خانومم نکنم

واقعا هیچ وقت درک نکردم بعضیاشون چجوری این انتظاراتو دارن؟؟ یک عمر جون بکنی کار بکنی پدرت در بیاد آخ ...

چقدر امثال شما بی درک هستید حتی اگه اون خانوم هیچی نفروخته باشه بازم سهم داره 

اگه یه نفر بیرون خونه کار کرده هشت ساعت یه نفر تویی خونه کار می‌کنه ۲۴ساعت بدون تعطیلی یه نفر خستگی و درد و زایمان و یه طرفه تحمل کرده اینطوریه اگه قراره سهم همه چی جدا باشه مرد باید به ازای زایمان همسرش تا آخر عمر بزاد 

یا اگه اینجوریه مرد بیاد کارای خونه و نگهداری بچه رو نصف کنه اونوقت زن هم می‌ره سرکار برای خودش در میاره پس انداز می‌کنه ک دیگه نگران آینده نباشه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مردی که پول داشته باشه اگه زنش رو دوست داشته باشه باید بزنه....(پول اگه داشته باشه)

ن عزیزمن این حرفا هم درست نیس ینی میگی هرکی بنامش خونه نیس ینی همسرش دوسش نداره؟اصلا هیچ چیز کلی وجود نداره

بنام بزنن عالیه ولی نزنن هم نمیشه اینارو گفت 

الان اسی ی مشکل داشت اومد مطرح کرده ده مشکل میاد رو مشکلاتش

اتفاقا باید بزنه من پدرم برای مادرم خونه و ماشین و زمین خرید😐😐😐😐😐 شما خانم ها واقعا جای تاسف دا ...

زمان پدر شما مادرا چندتا چندتا میوردن و صبح تا شب آشپزی میکردن و کنار مرد ها تلاش میکردن!!! نه زنای الان که بهشون بگی توی کار خونه کمک کن برمیخوره بهشون!!!

بعد هم کار اشتباه گذشته رو نباید بکنیم اگه زن کار کرد و توی خرید خونه شراکت داشت یک چیزی!!!

نه طلاهایی که ما براشون خریدیم...

ببخشید این میشه باج دادن!!!

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

فقط سرکار رفته باشه حق داره چه حرف مسخره ای میزنی من از دوران مجردی و طلاهای که واسم کادو آوردن نصف ...

خب این سادگی خودت بوده ک طلاهاتو دادی بهش 

منظورم این بود کلا اگه پول طلا یاچیزی وسط گذاشتی حق داری سهم بخوای

چقدر امثال شما بی درک هستید حتی اگه اون خانوم هیچی نفروخته باشه بازم سهم داره اگه یه نفر بیرون خونه ...

عقل یه خانوم رندوم تو ایران بس کنید انقد مظاوم نمایی نکنین شما میخواین بدون کار و تلاش صاحب پول باشین که نمیشه نسل مال مردا دیگه آگاه شدیم دیگه نمیتونید از ما بدوشید مگه مرد کارت بانکیه که ازش فقط انتظار پول دارید 

گوسفند که نیاورده فقط سیرش کنه! این خانم برای اون زندگی و بچه های اون آقا و آرامش روانی اون مرد زحمت ...

خواهشا با این توهمات ازدواج نکنید مردیو بدبخت کنید!!!!

پس یک سوال اون مردی که میره سرکار تلاش میکنه و زجه میزنه بعد میاد خونه چی؟؟؟ بعدم بچه اون آقاا؟؟؟ 😂😂😁 بچه اون خانم نیست؟؟ 😂😂

خواهشا با این تفکرات بچه گانه زندگی تشکیل ندید بچه داری و خونه داری کاریه که چه مرد چه زن باید انجام بده توی زندگی مشترک و این چیز مشترک هست و نه تنها زن

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

طلا فروختم

ببخشید میدونم طلا فروختی مثلا قیمت خونه ۴ میلیارده شما ۲۰۰ میلیون طلا فروخته باشی خوب خیلی کمه . بعضی ها حساب کتاب میکنن. مثلا من و شوهرم برای خونه مون نصف نصف پول گذاشتیم نصف به اسمم کرد. برای دفتر کار به اندازه یک دونگ پول و طلا دادم یه دونگ به اسم کرد. اینجوری فک نکن همه مردا در راه خدا و از سر عشق و محبت به اسم میکنن. هست ولی نه همه مردا

خب این سادگی خودت بوده ک طلاهاتو دادی بهش منظورم این بود کلا اگه پول طلا یاچیزی وسط گذاشتی حق داری س ...

نه عزیز جان سادگیم نبود خواستم زندگی بسازم آقا زد زیرش حتی به من نگفت میخواد بره محضر

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما دارید طلاهایی که خود طرف خریده رو میگید؟؟ 😁😁 چه سعادت و منتی...اگه طلاها برای خودش هم باشه یک ...

وای چقدر دیدگاه مزخرفی دارید 

طلاها رو خریده و تمام مگ طلاها ماله خودشه ک حالا مالکیتی روش داشته باشه همه میخرن و دیگه ماله خانومه نه آقا!!! اینطوریه زن همون ب بسم الله میگه مهریه عندالمطالبست شروع کن بده بهم این که دیگه سهم قانونی شرعیمه 

مگ مردا تویی خونه داری و بچه داری و زاییدن با زنا برابرن شراکت دارن ک حالا بخوان همه چیو برای خودشون داشته باشن؟

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚