2777
2789
عنوان

بنظرم همه ی حس ششمیا باهم متحد شدن به من اینو بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 130 پست
ن عزیزم نامزدیم معلوم نیس بهم بزنم یا ن

ایشاللا خوشبخت باشین باهم عزیزم

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما حس شیشمی ها چیزهایی میدونن که ماها نمی‌دونیم 🤣🤣🤣زیاد جدی نگیر

ای کاش همینطوری که گفتن بشه ولی😂

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

بهم خورده قبلا آره مرحله بعدش نمیدونم اتفاق میفته یا نه😂

ینی ایمان بیاریم بهشون؟😂

دوسال دیگه اینا اره پیام میده بهت

ما کی عقد میکنیم با نامزدم؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
بله ولی امروز رو موودش نیستم،یه خاستگار خوب برات میادحس میکنم لجبازی !!

من میخوام اون بیاد ردش کنم جیگرم خنک شه🥺

منو بگو الان منو مهدی اخر داستانمون چی میشه جدایی یا ازدواج؟

پسره سربه هواست؟البته مهربونه حس میکنم شایدم با تو مهربونه ،هوف واقعا امروز رو موودش نیستم چیزی حس نمیکنم

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧

دوستان حس ششمی هستم...توی تاپیکم شرکت کنید راهنمایی تونستید انجام بدید منم در عوض به ۲ سوال ۱۰ نفرتون جواب میدم

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹