negin240 مدیر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 3661 عنوان بنظرم همه ی حس ششمیا باهم متحد شدن به من اینو بگن | مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 128 پست از وقتی اومدم سایت تقریبا از ده نفر که میگفتن حس ششمیم پرسیدم😂 همشونم این جوابو دادنگفتم برمیگرده یه روز ؟گفتن حتما برمیگرده اما وقتی دیگه حسی ندارینصیحت و اینا نمیخواما خودم میدونم جریان چیهفقط میخوام بدونم برا همه همینو میگن ؟ هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️ دیروز | 19:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرحوم_بروسلی_ام عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 2498 دوسال دیگه اینا اره پیام میده بهت منو بگو الان منو مهدی اخر داستانمون چی میشه جدایی یا ازدواج؟ منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋
negin240 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 3661 ن عزیزم نامزدیم معلوم نیس بهم بزنم یا ن ایشاللا خوشبخت باشین باهم عزیزم هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 6018 بهم خورد؟چیشد بهم خورده قبلا آره مرحله بعدش نمیدونم اتفاق میفته یا نه😂 من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
مرحوم_بروسلی_ام عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 2498 ایشاللا خوشبخت باشین باهم عزیزم سلامت باشی عزیزدلم منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋
بانی_هستم عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 2517 حس ششمی؟؟ینی من دو سال دیگه هم مجردم؟😂 بله ولی امروز رو موودش نیستم،یه خاستگار خوب برات میادحس میکنم لجبازی !! ساکت در پیلهی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
negin240 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 3661 حتما حس شیشمی ها چیزهایی میدونن که ماها نمیدونیم 🤣🤣🤣زیاد جدی نگیر ای کاش همینطوری که گفتن بشه ولی😂 هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
parmissssss عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 854 دوسال دیگه اینا اره پیام میده بهت عزیزم میشه بگی پزشکی قبول میشم؟ازدواجم چی میشه
nazaninzahraahmadi عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 3026 دوسال دیگه اینا اره پیام میده بهت حسه ششمی؟بنظرت عاشقمه
negin240 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 3661 بهم خورده قبلا آره مرحله بعدش نمیدونم اتفاق میفته یا نه😂 ینی ایمان بیاریم بهشون؟😂 هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
jnjnjnjn عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 22076 دوسال دیگه اینا اره پیام میده بهت ما کی عقد میکنیم با نامزدم؟ یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
negin240 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 3661 بله ولی امروز رو موودش نیستم،یه خاستگار خوب برات میادحس میکنم لجبازی !! من میخوام اون بیاد ردش کنم جیگرم خنک شه🥺 هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
بانی_هستم عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 2517 منو بگو الان منو مهدی اخر داستانمون چی میشه جدایی یا ازدواج؟ پسره سربه هواست؟البته مهربونه حس میکنم شایدم با تو مهربونه ،هوف واقعا امروز رو موودش نیستم چیزی حس نمیکنم ساکت در پیلهی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 6018 ینی ایمان بیاریم بهشون؟😂 اگه درست گفته باشن میام اینجا تاپیک میزنم😂😂😂 من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
cath_4rine عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 4030 بله ولی امروز رو موودش نیستم،یه خاستگار خوب برات میادحس میکنم لجبازی !! عه منم میگی؟امتحاناتم رو چیکار کنم؟
حســششمی عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 653 دوستان حس ششمی هستم...توی تاپیکم شرکت کنید راهنمایی تونستید انجام بدید منم در عوض به ۲ سوال ۱۰ نفرتون جواب میدم سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️🩹