2777
2789
عنوان

برای سال جدید از کی خونه تکونی رو شروع میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 37 پست

از امروز شروع کردیم از انباری اضافه هارو ریختم بیرون 

کلی کار داریم یکدفعه همه اش نمیتونم متاسفانه 

اتاق خوابمو می‌خوام درست کنم 

پرده و اکسسوری می‌خوام بخرم واسه اتاقم پاتختی و....

مبلا بکشیم جلو تمیز کنیم زمین طی بزنیم 

کلیییییییی کار هست خداروشکر 

انشالله واسه ۱۵اسفند کارای خونه تموم بشه 

بعد ی خرید کلی فروشگاهی واسه خونه 

بعد خرید ی چندتا گل تازه 

خرید عید میندازم کلا انشالله واسه اسفند

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
اوه اوه بچه کوچیک همینه دیگه 🤭ولی عیب نداره تنشون سلامت باشه صدای خنده شون تو خونه آرامش بخشه 😍 شم ...

انشالا ببینم دیگه کم کم شروع کنم برنامه هم تا ۴۰ روز نوشتم چیکار کنم و نکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از امروز شروع کردیم از انباری اضافه هارو ریختم بیرون کلی کار داریم یکدفعه همه اش نمیتونم متاسفانه ات ...

منم برنامم شبیه توعه تا ۱۵ اسفند تموم شه دیگه قسمت بشه مسافرتی چیزی بریم

نگران نباش زود تموم میشه

نگرانش که نیستم فقط خواستم ببینم فرشو تو اسفند ماه بشورم خشک میشه یانه چون دوبار دادم قالیشویی بد شستن دیگه ازون موقع پشت دستمو داغ گذاشتم که فرش ندم قالیشویی

منم برنامم شبیه توعه تا ۱۵ اسفند تموم شه دیگه قسمت بشه مسافرتی چیزی بریم

واقعا کلی کار هست نمیتونم همه رو بذاریم واسه چند روز 

همین کار اتاق خواب خودم ی ماه زمان می‌بره 

البته من مجردم مامانم پاش درد میاد سعی میکنم بیشتر کارها و خودم بکنم   

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
تنت سلامت باشه این خیلی خوبه که به مادرتم کمک میکنی

ممنون عزیزم 

اره دیگه دست تنهاعه منم همیشه از بچگی کمک میکردم 

نگرانش که نیستم فقط خواستم ببینم فرشو تو اسفند ماه بشورم خشک میشه یانه چون دوبار دادم قالیشویی بد شس ...

اره خشک میشه 

بده خشک شویی خوب  

ما همیشه میدیم راضی هستیم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

از اول بهمن خانه تکانی و خرید عید شروع میکنم تا آخر بهمن تموم بشه انشالله 

از اول اسفند هم کارهای ماه رمضان رو انجام میدم و چند روز هم استراحت تا ماه رمضان خسته نباشم

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار