2777
2789
عنوان

درس خوندن به رشته علاقه داشتن ربط داره

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 42 پست
نه ربطی نداره واقعا پسر دایی من اصلا رشتشو دوست نداشت اصلاااا ولی انقدر میخوند که حتی پاهاش ورم میکر ...

چقدر حرفتون منو به به درون خودم پرت کرد 

تلنگر خوبی بود:))اما خب 

قطعا ایشون تحربی بودن و توی تجربی دندون و پزشکی و پیرا تاپ ترین رشتهای این رشته ان

چجوری علاقه نداشتن به دندون؟چی میخواستن؟

و اینکه

میتونم با شما شخصی حرف بزنم؟

یک چیزی هست که نمیتونم اینجا عنوان کنم

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
عزیزدلم برگشتی,؟کجا بودی؟😍😍

سلام قشنگمم

خوبیی؟ چقدر دلتنگت بودمم

سرگرم دانشگاه بودم🥹

تو چیکار میکنی خوبی؟

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم شنبه امتحان دارم 🥲

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

ترم یک

نمیخوام مثل شیطون برم تو جلدت 😂

ولی چرا انصراف نمیدی بری سمت چیزی که دوسش داری؟

ترم یکم هستی چیزی نگذشته که بگیم تا اینجا اومدی بقیشم بخون

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

باید منطقی تصمیم گرفت نه تنها تو زمینه ازدواج بلکه هر زمینه ای

شاید شما درست میگید 

شاید من

هیچکدوم جای دیگری نیستیم

اما ممنون از نظراتت عزیزم

نمیخوام مثل شیطون برم تو جلدت 😂ولی چرا انصراف نمیدی بری سمت چیزی که دوسش داری؟ترم یکم هستی چیزی نگذ ...

اتفاقا قرار بر اینه انصراف بدم🥲😂

شیطان؟عزیزدلی شما ✨️

اما راستش یک چیزی توی من تغییر کرده

انگار بدنم به راحت طلبی عادت کرده

نمیدونم بخاطر این رشته است یا تنبل شدم در درس خوندن 

ولی یادمه من ادم تنبلی نبودم...

حتما گلم منم راستش یکم میترسم زیاد اطلاعات بدم همون بهتر تو خصوصی بگم بهت اینارو

درکت میکنم عزیزم:))

پس من بعدا توی پیوی مزاحمت میشم

اتفاقا قرار بر اینه انصراف بدم🥲😂شیطان؟عزیزدلی شما ✨️اما راستش یک چیزی توی من تغییر کردهانگار بدنم ...

دولتی میری ؟ 

من خودمم خیلی علاقه به درس خوندن ندارم به خاطر همین درکت میکنم 

💙❤💜

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

دولتی میری ؟ من خودمم خیلی علاقه به درس خوندن ندارم به خاطر همین درکت میکنم 💙❤💜

بله عزیزم

نه اتفاقا درس خوندن رو دوس دارم منتها درسی که دوستش داشته باشم 

اما الان از همه چی زده شم

بله عزیزمنه اتفاقا درس خوندن رو دوس دارم منتها درسی که دوستش داشته باشم اما الان از همه چی زده شم

همه همینیم 

امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیفته 💜