2777
2789
مادر شوهرم خیلی پیره

بعضی وقتا یکی دیگه رو تو شمایل یه نفر دیگه میبینی ،مثلا تعبیرش واسه خودته اما مامانت یا مادر شوهرت و دیدی

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این یکی از خواب های رویاییه در پریودی خواب باطله .گربه در خواب نشانه مریضیه ولی مرغ خوبه

بله پریود بودم. ممنون

برادرم فوت شده

خواب دیدم بهم گفت دختر فلانی به دنیا بیاد این گربه قشنگو رها میکنه. 

در واقعیت فلانی ی برادر دیگه ام هست که خانمش بارداره اما جنسیتش مشخص نشده فعلا.

بله پریود بودم. ممنونبرادرم فوت شدهخواب دیدم بهم گفت دختر فلانی به دنیا بیاد این گربه قشنگو رها میکن ...

این خوبه نشانه اینه که مشکلات مریضی ها گرفتاری ها برطرف میشه عزیزم خواب در پریودی چون بدن کثیفه خوابش هم باطل میشه

با اجازه اسی به حیوانی که سرش گربه و بدنش مرغ بود غذا دادم. تعبیرشو میدونید؟

یه نفر تو زندگیتون هست که هم فضول و میخواد از کارتون سردر بیاره هم آدم نمک نشناس که احتمال قوی زنه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
این خوبه نشانه اینه که مشکلات مریضی ها گرفتاری ها برطرف میشه عزیزم خواب در پریودی چون بدن کثیفه خواب ...

خواب برادرم که فوت شده پریود نبودم.

میشه تعبیرشو بگین؟