2777
2789
عنوان

آدم با هشتا تا خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 56 پست

وای چقدر زیادن ۱۱ بچه😐

من بودم محال بود با همچین خانواده وصلت کنم فکر بخوای ظرف بشوری تو مهمونی از کت و کول میفتی 

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسر من کلا ۴ تا بچه هستن همیشه بهش میگم چقدر زیاد بودین . تازه یه خواهرش ایران نیست ، با برادرش هم رفت و آمد نداریم .‌ همشون هم مجردن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

منم ۸ تا خواهرشوهر و ۷ تا شوهر داشتم چقدر سخته واقعا

یا خدا مگه داریم مامان بزرگ من ۷ بچه داشت خیلی هم پیره 

مشکلی نداره از بابت مهمونی و رفت وامد کار تو مهمونی

وای چقدر زیادن ۱۱ بچه😐من بودم محال بود با همچین خانواده وصلت کنم فکر بخوای ظرف بشوری تو مهمونی از ک ...

آره واقعا اگه شوهرش کوچیک ترین فرزند باشه عجیب نیست که اینقدر پر جمعیت اند اما در غیر این صورت به احتمال زیاد از شهر کوچیک هستنن

Tunnel Vision                                                                  

اتفاقا باحاله ماهمیشه تنهاییم

یه بار پاشی تو مهمونی برای ۳۰ نفر با عروس داماد نوه غذا بپزی یا ظرف بشوری میری خدا شکر میکنی که تنهایی😂

یا خدا مگه داریم مامان بزرگ من ۷ بچه داشت خیلی هم پیره مشکلی نداره از بابت مهمونی و رفت وامد کار تو ...

اینکه خوبه ! خاله مادرم ۱۰ تا بچه داشت

Tunnel Vision