2777
2789
عنوان

عذر خواهی میکنم بابت تاپیکم اما نیاز به کمک دارم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 24 پست
🥲خطر نداره؟؟لوله رو اب نکنه

اسید به پلاستیک واکنش نشون نمیده موقع استفاده دستکش ظرفشویی دست کنید 

یه مدلشم هست که جواب میده میپرسم بهت میگم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متن عنوان اسی رو دیدم بعد تلمبه زدن رو دیدم زود اومدم ببینم درمورد چی حرف میزنین🤣🤣🤣🤦‍♀️

آره خودمم وقتی از تاپیک اومدم بیرون و دیدمش ذهنم به همین موضوع کشیده شد😅😅😅

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اگه بچه کوچیکم داری دم دست نذار اصلا 

وقتیم که اسید ریختی تو چاه تا یه روز کامل اب اون قسمت رو باز نکن 

اسید خطرناک نیست فقط اگه خودتون مراقب نباشید ممکنه خطری باشه 

قرار نیست هر روز بریزی که لوله اسیب ببینه یا بترکه

اگه شیمی دبیرستان پاس کرده باشید انواع اقسام اسید داریم و پلاستیک واکنش نشون نمیدن تو بطری یا دبه پلاستیکی میفروشن     

تنها چاره هست با فنر زدن هم گاهی اوقات باز نمیشه اسید پیشنهاد کسی بود که اومده بود فنر بزنه اتفاقی که برای ما افتاد