2777
2789
عنوان

چنان سیلی به مادر شوهرم زدم که دلم خنک شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 106 پست
فردا زنگ میزنه حتما خداکنه به خوبی تموم بشه

دیره دختر 

الان زنگ بزن 

هیچ وقت به فردا ننداز 

من مطمئنم اون منتطره 

زنگ بزن 

و نتیجه رو حتما بهم بگو 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خیلی استرس دارم امادگیشو ندارم الان ببینم چی میشه

الان بهترین موقع هست و با زوی باز میبخشتت 

تا فردا مطئن باش اونقدر فکر میکنه که دیگه کلا بخششی وجود نداره و کینه میمونه 

الان زنگ بزن 

نه نباید قضاوت کرد اینم تازه عروس هست و دلش میخواد خودش با سلیقه خودش زندگی کنه دخالت اونها هم درست ...

نه در این حد که سیلی بزنه به یه مادر ....خب اصلا بگن اینحا بزار فلان وسیلتو خب بزاره بعدا تغییرش بده یکم سیاست خیلی بهتراز عصبانیت ...خب باید ادم خودشو کنترل کنه وگدنه همه عصبی میشن باید اینحوری بزنن بکشن دیگه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
نه در این حد که سیلی بزنه به یه مادر ....خب اصلا بگن اینحا بزار فلان وسیلتو خب بزاره بعدا تغییرش بده ...

سنش احتمالا پایین هست 

راهنماهای خوبی هم توی این دوستان سایت که ضد مادر شوهرم هستند نداشته 

نظر های دیگه منو توی این تاپیک بخونید بهش گفتم چیکار کنه 

سنش احتمالا پایین هست راهنماهای خوبی هم توی این دوستان سایت که ضد مادر شوهرم هستند نداشته نظر های دی ...

درسته ...ایشون باید برای کنترل عصب وخشمش بره دکار واقعا حرکات بعدیش خطرناکتر میشه برای خانواده ی شوهرش.....من خودمم زودجوشم وعصبی .رفتم روانپزشک دارو میخورم خودمو بیشتر کنترل کنم ..اما دیگه یه خط قرمزهایی دارم به بزرگتر حرفیم بزنه سرمو بلندم نمیکنم میرم اونجا وترک میکنم خودشون خجالت زده میشن ....سکوت میکنم احترام حرف اول واخرمه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
جواب ندادبه نظرتون با شماره دیگه بزنم؟

با شماره خودت باز بزن 

یا به خواهرشوهرت زنگ بزن بگو گوشیو بده بهش 

یکم داره ناز میکنه خب حق داره 😅