2777
2789
عنوان

چنان سیلی به مادر شوهرم زدم که دلم خنک شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 106 پست
واقعا باهات موافقم آخه مردا خیییییلی رو مادراشون حساسن بخدا من مادرشوهرم تو گوشمم بزنه سر بلند نمیکن ...

توم از اونور بوم افتادی در حدی رفتار کنید که احترام بذارین در قبالش احترام ببینید ولاغیر

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما جای استاتر نیستید بهتره انقدر جبهه نگیرید ادم تا سرش نیاد درک نمیکنه

سرمم اونده اما صبح زود از خونم تازه عروس بودم اومدم بیرون ۵ماه تموم خونه ی پدرم بودم یدفعه هم جوابشونو ندادم طرفم شوارم بود که گفتم خونه مستقل بگیر بعد بیا زندگی کنیم به خانوادش جه ربطی داره اصلا یه بارم روبرو نشدم از اونروز به بعد ۶ساله یه بار حرفم نشد باهاشون 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
به درک دیگه خستم کردن من ی ادم ساکتم،،. انبارم درست خودم نبود چون یهو عصبی شدم

بخدا منم 5ساله عروس یه خانواده ای شدم که هیولان هر کار خواستن کردن باهام تو عقد ولی حتی نمیتونم فکر کنم بخوام چیزی بگم به مادرشوهرم چه برسه بزنمش چون سلیطه ایه که دومیش خودشه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

الان توقع داری برات دست بزنیم 

اینقدر ادم وقیح و بی ادب که دست روی بزرگتر بلند میکنه اونم مادر همسرش  

اونا خیلی با شعور بودن که حرفی نزدن 

متاسفم برات که فکر میکنی شاهکار کردی 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

توم از اونور بوم افتادی در حدی رفتار کنید که احترام بذارین در قبالش احترام ببینید ولاغیر

دیگه به هرحال هرکسی شرایطی داره 

من توی خانواده ای ام که مادرشوهرم همه چیزو برای من میخواد حتی لباس زیرم میگیرع برام

اولین مد و لباسارو دوس داره من بپوشم ... مادر خودم انقد به من توجه نمیکنه..وقتی هم باهام برخورد بدی داشته باشه یا اصلا سیلی ای هم بزنه جای دخترشم جای دوری نمیره