2777
2789
عنوان

چنان سیلی به مادر شوهرم زدم که دلم خنک شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 106 پست
منتطر سیلی خدا باش...چنان میخوری که نمیدونی از کجا خوردی ....بدجور تاوان خواهی داشت کارما بلایی سرت ...

دیگه اینجوریم نیست اینهمه بقیه زناشونو زدن هیچ کارمایی ما ندیدیم حالا چون اینبار یه خانم سیلی زده دیگه کارمااا نشسته در خونش

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

به دل و جرات نیست به بی ادبیه ! میتونست بهتر رفتار کنه با سیاست باشه و..تو رو بگه باشه ، بعد هرجور د ...

گساگتاخه وکاملا بی عقل وروانی

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشیدا اسی ولی خریت کرده جرعت کجاس بابابا اینکارش اگ بخواد این زندگیو ادامه بده تو عذابه فقط باید ط ...

واقعا باهات موافقم 

آخه مردا خیییییلی رو مادراشون حساسن 

بخدا من مادرشوهرم تو گوشمم بزنه سر بلند نمیکنم نگاش کنم انقد احترام داره پیش من تک عروسم هستم تازه همش زومن رو من

به دل و جرات نیست به بی ادبیه ! میتونست بهتر رفتار کنه با سیاست باشه و..تو رو بگه باشه ، بعد هرجور د ...

من مشکلم اینه نمیخام اونجا بمونم 

کلا واسه همه چیز تصمیم میگیرن حتی نظر منم نمیپرسن

دیگه اینجوریم نیست اینهمه بقیه زناشونو زدن هیچ کارمایی ما ندیدیم حالا چون اینبار یه خانم سیلی زده دی ...

اینجورییم هس چون اون مادره ...حرفی بود با شوهرش نه که سیلی بزنه حتی نباید صداشو بالا میبرد

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

آره عزیزم منم منظورم از دل و جرعت همون بی ادبیه 

واقعا واقعا نوبرشه

اینجورییم هس چون اون مادره ...حرفی بود با شوهرش نه که سیلی بزنه حتی نباید صداشو بالا میبرد

شما جای استاتر نیستید بهتره انقدر جبهه نگیرید ادم تا سرش نیاد درک نمیکنه

برای این بهشت اجباری🕊برای ایرانم...

واقعا باهات موافقم آخه مردا خیییییلی رو مادراشون حساسن بخدا من مادرشوهرم تو گوشمم بزنه سر بلند نمیکن ...

اره بابا بزرگترین اشتباهو کرده 

اصلا نمیشه چیزی ب خانواده شوهر گف بعدا دهن خودت سرویسه

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

منتظر طلاق باش 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
بخدا خستم کردن شوهرم اون خونه رو درست کرد حالا میخاد خودشو تو درد سر نندازه میگه باید همینجا بمونی

هرجی هم کا باشه مقصر تویی

مقصر تویی که بجای زبونت دستت درازه 

مقصر تویی که از اول اجازه دادی بقیه برات تصمیم بگیرن

و حالا هم جوری خراب کردی که بگم واقعا دعا کن طلاق بگیری... چون اگه من خواهرشوهرت بودم که خداروشکر نیستم روزگارت رو سیاه میکردم که دستت رو مادرم بلند شده 

و همچنین شوهرت و مادرش و پدرشوهرت و همه رو با خودت کردی دشمن 

دیگه هرکی بشنوه نمیگه اینا بدن میگن چه عروسی...